Výhodnější nákupy ve Stavebninách DEK pro svépomocné stavebníky

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
7. 3. 2019
7 komentářů
Redakční článek
Je tu březen a teploty přejí všem stavebníkům. Roste i počet těch, kteří se mě ptají na slevy nebo katalogy zdarma od Stavebnin DEK. Pojďme si teď udělat jasno v tom, jak to letos bude!

Slevy

Slevy pro stavebníky ze Svépomocí.cz platily a platí i letos. V půjčovnách Stavebnin DEK je pevná sleva 10% na všechno, co má půjčovna fyzicky k dispozici. Na stavební materiál se sleva liší podle druhu a množství odebíraného zboží. Pro získání slevy můžete kontaktovat zákaznické centrum na telefonu 510 000 100 nebo při objednávce v eshopu napsat do poznámky větu “prosím o objektovou slevu Svépomocí.cz”. Nebo o Objektovou slevu Svépomocí.cz požádejte přímo na prodejnách Stavebnin DEK.

Katalogy Stavebnin DEK

Tištěný katalog Stavebnin DEK 2019 budeme rozdávat i v letošním roce. Nyní máme domluvených 450 katalogů, které zabalíme a zdarma pošleme až k Vám domů. Katalogy Stavebnin DEK by nám do Svépomocí.cz měly dorazit co nevidět. Podle posledních zpráv to bude kolem 15. března. Jakmile budeme znát konkrétní termín, dozvíte se o tom emailem i na Facebooku.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama