Jaké novinky a trendy sezóny 2019 představí na jaře veletrh FOR HABITAT?

Autor: ABF (47 příspěvků)
5. 3. 2019
0 komentářů
Jaké novinky a trendy sezóny 2019 představí na jaře veletrh FOR HABITAT?
Komerční
Již 26. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT představí komplexní nabídku v oboru pevných interiérových prvků, stavby a rekonstrukcí. Novinky a trendy tuzemských i zahraničních společností mohou vidět odborníci i široká veřejnost ve dnech 21. až 24. března 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Chybět nebudou ani cenné rady odborníků.

Návštěvníci FOR HABITAT získají díky unikátnímu souběhu s akcemi FOR INTERIOR, FOR GARDEN, DESIGN SHAKER, SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY komplexní informace, které k proměnám či stavbám bydlení potřebují. Velký prostor bude letos věnován stínicí technice, zastínění a zastřešení teras, špičkového designu.

Co dalšího akce přinese?

Společnosti jako ALUKOV, AL PERGOLY, PROKLIMA, CONFICO TRADING, SUN SYSTÉM, SAPELI nebo VETOS patří mezi špičky oboru a stálé vystavovatele veletrhu. Návštěvníkům akce představí své aktuální novinky, poskytnou i poradenství s danou problematikou.

Pergoly s nejmodernější technologií

Firma AL PERGOLY vyvíjí a vyrábí špičkové bioklimatické pergoly. Letos vyráží na letňanské výstaviště se svou vlajkovou lodí a zároveň nejprodávanější pergolou Skyline, kompletně ovládanou přes chytrý telefon, a to včetně bohaté nabídky příslušenství. K vidění bude také zasklená pergola Murano Integrale, posuvné bezrámové zasklení stěn i posuvný slunolam Slide.

Terasa i bazén pod střechou

Společnost ALUKOV, český výrobce zastřešení bazénů a zastřešení teras, již téměř 25 let dodává zákazníkům své prvotřídní výrobky. Provádí také profesionální montáž i servis. Pro FOR HABITAT si připravil výhodné podmínky nákupu a představí nový typ zastřešení terasy – Alukov Pergola. S odborníky z této společnosti se mohou návštěvníci během veletrhu také poradit, jaký tvar, velikost a barvu zastřešení vybrat.

Proti každému slunci

Proklima je největší montážní a prodejní firmou stínicí techniky, která působí na trhu již od roku 1994. Zabývá se prodejem a montáží širokého sortimentu stínicích materiálů i techniky pro vnitřní i venkovní použití. Na veletrhu nabídne na 120 typů produktů s dalšími stovkami variant barevného i montážního provedení.

Prosklená designová terasa

Confico Trading bude prezentovat dva své renomované designové zahraniční výrobce a jejich hlavní produkty. Prvním je novinka roku 2019, prosklená Terrazza Pure německého výrobce Weinor, která vyniká čistými liniemi a kubistickými tvary. Vedle řady doplňků pro stínění nově nabízí také decentní RGB LED osvětlení integrované ve střešních krokvích. Druhým bestsellerem Confico Trading jsou designové kompozitní terasové desky Millboard© britského výrobce Millboard® . Ty představují zajímavou alternativu k dřevěným a dřevoplastovým terasám.

Bioklimatické pergoly

Do PVA EXPO PRAHA si Sun System připravil hned několik typů pergol tak, aby si každý návštěvník stánku přišel na své. Nejmodernějším typem pergol jsou bioklimatické pergoly, které mají naklápěcí lamely. Ty umožní nejen stínění, ale také cirkulaci vzduchu pod pergolou. Na veletrhu budou k vidění modely SUNTECH AEROLUX a ALARIS PLACEO.

Luxus v černobílé

Průmyslový a robustní vzhled černé barvy byl inspirací pro dveře značky Dextüra, kterou u nás zastupuje společnost VETOS. Kombinace bílých lakovaných dveří s černými detaily, jako jsou zasklívací lišty, kování, panty a systémy posuvných dveří, je v nové kolekci Black on White jedinečná.

Poctivé dveře stylově

Firma SAPELI vyrábí na Vysočině kvalitní české dveře už více jak 100 let. Každý rok svou produkci inovuje o moderní trendy. Letos budou v její nabídce k vidění jak nové dekory pro rok 2019, tak i povrchy, včetně celoskleněných dveří. Více informací na internetových stránkách akce www.forhabitat.cz.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací