Vstupenky na FOR ARCH máme, letos se na něm ale neuvidíme

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
11. 9. 2018
12 komentářů
Vstupenky na FOR ARCH máme, letos se na něm ale neuvidíme
Příspěvek stavebníka
Přesně za týden startuje v pražských Letňanech tradiční stavební veletrh FOR ARCH. Letos je to už 28. ročník a navštívit jej můžete od úterý 18.9. do soboty 22.9.2018.

Otevírací doba jednotlivých dnů je uvedena zde. Každý rok na veletrhu FOR ARCH mělo svůj stánek i Svépomocí.cz Od roku 2009, kdy jsme vystavovali poprvé, jsme postupně každý rok rostli “dál a výš”

Vstupenky na FOR ARCH máme, letos se na něm ale neuvidíme

V roce 2017, tedy o 8 let později, vypadal stánek portálu Svépomocí.cz takto:  V letošním roce jsme pro Vás již od května intenzivně chystali expozici, která měla všechny naše dosavadní stánky na For Archu a aktivity, které jsme na nich společně dělali, přeskočit mílovým krokem. Měla to být prostě bomba! Vydrželo nám to ovšem jen do léta... Na začátku prázdnin diagnostikovali lékaři mé ženě Lence, která se ve Svépomocí.cz stará o produkci a postprodukci videí, rakovinu prsu. Běžná preventivní prohlídka, na kterou pro svůj nízký věk nemá dokonce ani nárok od zdravotní pojišťovny. Před rokem nic a teď nádor. Zcela nám to otočilo život. S tím, co jsme měli najednou řešit (vyšetření, operace, ozařování, další operace, několikaletá léčba) nebylo v našich silách dokončit přípravy na veletrh a úspěšně ho zvládnout. Nechtěli jsme v záři uskutečnit připravovanou show, protože bychom do ní nemohli dát 100% pozornosti a energie. Proto jsme se rozhodli před prázdninami ukončit přípravy naší účasti na letošním veletrhu FOR ARCH 2018. Věříme, že vše dobře dopadne a v příštím roce si to budeme moci společně vynahradit. Držte nám palce! Získali jsme pro Vás pár volných elektronických vstupenek. Odkaz na vstupenku jsme poslali všem, kteří jsou registrování k odběru emailových tipů na na Svépomocí.cz Pokud registrováni nejste, můžete se registrovat třeba zde http://vstupenky.svepomoci.cz/ Vstupenky zdarma na veletrhy od nás poté budete dostávat automaticky. Mějte se pěkně a kromě toho, aby se Vám dařilo, přeji i hodně zdraví. Pavel Tesárek

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací