Získejte i vy oblibu ve vatových cihlách

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
11. 4. 2018
0 komentářů
Získejte i vy oblibu ve vatových cihlách
Příspěvek stavebníka
Rozhodli jste se pro stavbu domu svépomocí? Nevíte si rady? Důležité je zvolit si správné zdivo, které splní podmínky zdravého a bezpečného bydlení. Skvělý poměr ceny a výkonu vám zajistí cihly plněné minerální vatou Porotherm T Profi. Rychlá výstavba, dlouhá životnost a hlavně výborné tepelněizolační vlastnosti bez nutnosti dodatečného zateplování - to jsou hlavní důvody, proč zkušení stavbaři tyto cihly upřednostňují.

Jedna cihla = méně starostí, více výhod

Cihly Porotherm T Profi jsou určeny pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů s nárokem na vysokou tepelnou izolaci (bez nutnosti další izolace na fasádě). Zdivo z cihel plněných minerální vatou v sobě spojuje výhody pálené cihly (pevnost, únosnost, ochrana proti hluku a požáru) a minerální izolace (vysoká tepelná ochrana a stálost parametrů). Stavba s cihlami Porotherm T Profi je tedy ekologická a zároveň energeticky i finančně výhodná.

Zdravé bydlení

Cihly se vyrábějí z přírodních prvků - hlíny, vody, vzduchu a ohně, minerální vata vzniká tepelným zpracováním přírodních hornin. Jde tedy o ekologicky nezávadné stavební materiály, které zaručují skutečně zdravé bydlení. Velkou předností cihel je jejich propustnost, která se stará o optimální vnitřní mikroklima, což má za následek cihelné stěny bez plísní, řas, hmyzu a tolik známých roztočů.

Získejte i vy oblibu ve vatových cihláchZískejte i vy oblibu ve vatových cihlách
Reklama

Ideální ochrana před přírodními vlivy

Postavte si dům z cihel Porotherm T Profi a jednou provždy zapomeňte na chlad, horko, hluk či případné obavy z možném požáru! Cihly plněné vatou jsou díky své vodivosti zařazeny mezi izolační materiály. Požadovaná izolace je obsažena již v cihle, proto není nutné jakékoliv další zateplení nebo použití vrstvených stěn. Díky tepelněizolačním vlastnostem ušetříte výrazně na nákladech investovaných do vytápění a současně chráníte životní prostředí. Vnitřní a vnější stěny z cihel Porotherm T Profi spadají mezi tzv. těžké konstrukce, které přispívají k příjemnému klimatu místností i v letních, někdy až tropických měsících. Účinná ochrana před hlukem zvenku je také samozřejmostí. Stěny z cihel plněných vatou Porotherm T Profi jsou odolné vůči ohni a splňují požadavky na požární ochranu, která nabývá v ČR stále většího významu. Ve svém domě budete tedy zcela v bezpečí!

Značná finanční úspora

Stavba s cihlami je neskutečně jednoduchá, přesná a časově nenáročná. Současně je možné výstavbu zahájit i v zimním období! Proto projektanti, stavebníci a dodavatelé mohou stavby provést rychleji a efektivněji - ušetříte tak na jejich čase a vašich penězích! Dům z cihel Porotherm T Profi je maximálně robustní, proto není zranitelný a odolává vlivům času. Dlouhá životnost tedy zaručuje, že i další generace budou mít kde s klidem složit hlavu. Nyní v rámci jarního slevového poukazu, který platí to konce měsíce dubna, můžete cihly Porotherm T Profi zakoupit s výraznou slevou. Více informací zde.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama