Tréninky pro řemeslníky

Autor: Saint-gobain.cz (10 příspěvků)
24. 1. 2018
0 komentářů
Tréninky pro řemeslníky
Příspěvek stavebníka
Na základě ohlasů účastníků tréninků v roce 2017 se skupina Saint-Gobain rozhodla pořádat sérii akcí pro řemeslníky i v roce 2018. Akce nazvané Trénink pro řemeslníky proběhnou v prvním čtvrtletí roku 2018 v Praze, Brně, Českých Budějovicích a Ostravě. Během nich představí Saint-Gobain stovkám stavebních firem a řemeslníků praktické postupy při použití inovativních materiálů Weber, Isover, Rigips, Adfors a Ecophon.

Pouze praxe a znalosti

Za pouhý jeden den získají účastníci praktické znalosti, budou pracovat pod vedením aplikačních techniků a specialistů. Účastníci se naučí nové stavební postupy, finty se stavebními materiály, tedy pouze praktické dovednosti. Na hlavním pódiu postupně vyrostou ukázkové konstrukce, na kterých zástupci divizí Weber, Isover, Rigips, Adfors a Ecophon budou demonstrovat moderní trendy v omítkách, stavbu pevných stěn ze sádrokartonu, jak na rekonstrukci koupelny, lepení obkladů a dlažeb nebo instalaci moderních a funkčních tapet.

Desítky workshopů po celý den

Paralelně s programem na hlavním podiu se účastnici budou moci zapojit do workshopů, při kterých si sami vyzkouší moderní postupy při úpravě sádrokartonových konstrukcí, instalaci designových omítek nebo akustických podhledů. Po celou dobu akce si také budou moci vyzkoušet a naučit se pracovat s moderním elektrickým a ručním nářadím DeWalt a Stanley. Každý účastník získá profi stavební metr Stanley a navíc budete moci soutěžit o nářadí DeWalt a poukázky na stavební materiály v celkové hodnotě 200.000 Kč.

Termíny

Akce se budou odehrávat v prostorách výstavišť, která poskytují dostatek prostoru a zázemí pro akci, která bude simulovat podmínky skutečného staveniště nebo stavební rekonstrukce. Řemeslníci a stavební firmy budou mít možnost projít Saint-Gobain tréninkem 31. 1. v Praze na výstavišti ABF v Letňanech, 21. 2. v Ostravě v areálu Dolní Vítkovice - Gong, 7. 3. v Českých Budějovicích v pavilonu Z na Výstavišti14. 3. v Brně Kongresovém centru na výstavišti BVV Vždy od 8 do 14:00. Detailní informace o celé akci naleznete na www.sg-trenink.cz

Reklama

Přílohy

Pozvánka
Plakát
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Saint-gobain.cz
Saint-gobain.cz (10 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.saint-gobain.cz/+420 226 292 229
Smrčkova 2485/4 (DOCK 02) 180 00 Praha 8, Česká republika
Poslat poptávku