Řezání cihel Porotherm stolovou pilou - nejjednodušší stavba domu všech dob!

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
24. 3. 2017
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Milí stavebníci, pojďte si s námi postavit rodinný dům! Postup je stejně tak jednoduchý, jako stavět dětskou skládačku… Nevěříte? Naše čtveřice videí vás přesvědčí, proč práci s cihlami Porotherm zvládnou i zcela stavbou nepolíbení amatéři. Dnes vám ukážeme, jak precizně a zároveň snadno můžete cihly řezat pomocí stolové pily.

Vyvracíme mýty

To, že cihlové domy jsou zárukou šťastného a spokojeného bydlení díky skvělým vlastnostem, je stará známá věc. Ale jak je to s vlastní prací se samotnými cihlami? To je na tom to krásné. Cihla Porotherm je unikátní nejen rychlostí zdění, ale i ve snadnosti opracování. Vrtání, řezání či drážkování se rázem změní v práce, které budete dělat s oblibou, neboť se díky nim vrátíte tak trošku do dětství. Cihly Porotherm jsou skvěle opracovatelný materiál, stejně jako dřevo, takže pokud jste si jako děti vyráběli dřevěné hračky, máte vyhráno. Pokud tomu tak nebylo, nevadí… právě proto vznikl projekt TOProfi. Ten vám představí stroje včetně jejich snadného použití na všech stavbách z cihelného zdiva Porotherm. Těšit se můžete na videa, která vám objasní řezání stolovou pilou, řezání ruční pilou, drážkování a jádrové vrtání. A mýty o složitosti a náročnosti stavby rodinného domu budou jednou provždy vyvráceny!

Řezání stolovou pilou

Pomocí stolové pily si s cihlami Porotherm doslova vyhrajete. Potřebujete cihlu užší, kratší či zkosenou? Žádný problém! Řezat se stolovou pilou lze nejen cihelné bloky, ale také bloky kamenné, mramor, tvárnice a jiné stavební materiály. Je ideální pro přímý řez i pro řez pod úhlem. Nejdůležitějším důvodem, proč si při práci s cihlami Porotherm pozvat na pomoc stolovou pilu, je rychlost a přesnost řezu (cihelný materiál minimálně opotřebovává kotouč, proto jsou řezy stále stejně dokonalé). Přesvědčte se sami v našem videu.

Půjčovna strojů vždy po ruce

Připravili jsme seznam půjčoven, které mají připraveny všechny stroje pro vaši stavbu. Naleznete je po celé ČR, takže vám již nic nebrání v tom, abyste co nejdříve začali budovat své nové obydlí.

Reklama

V dalších videu si ukážeme řezání cihel ruční pilou, proto si ho nenechte ujít! Více informací naleznete také na www.wienerberger.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku