1. fáze - výběr a koupě pozemku a stavba v CHKO

Autor: Emax (6 příspěvků)
Kategorie: Pozemek
1. 3. 2016
3 komentáře
1. fáze - výběr a koupě pozemku a stavba v CHKO
Příspěvek stavebníka
Po krátké, v podstatě intenzivní úvaze jsme po létě 2015 koupili pozemek asi 10 km od našeho stávajícího bydliště. Je na vesnici, která nás zlákala svojí pohodovou, přátelskou atmosférou a klidem.

Jeden pozemek jsme původně našli na jedné straně vesnice, ale konečná volba padla na lokalitu na druhém kraji obce s kompletně zasíťovanými 8 pozemky, z nichž jeden je náš. Přesvědčili nás sousedé a známí v okolí, cena a vlastně celkový dojem oblasti. Doposud jsme společně žili v bytě v centru města, ale všechny nás učarovala poklidná energie plynoucí z obyvatel a vřelého přijetí našich budoucích sousedů a přátel. Nyní je konec února a řešíme projekt. Komplikace způsobuje, že jsme na hraně, ale přesto v Chráněné krajinné oblasti Českého středohoří. Snad tím prokličkujeme a stavba "svépomocí" dopadne tak, jak si představujeme.

Tím, že jsme koupili pozemek na samotném kraji Chráněné krajinné oblasti Českého středohoří, nemáte někdo představu, jestli nás čekají nějaká omezení? Zatím se ke mě dostaly informace o nařízení o tvaru a barvě střechy. Pro mě bohužel negativní. Předpokládám, že nařízeních bude víc, proto se ptám, na co se máme v projektu připravit. Díky za komentáře.

Všem ostatním stavebníkům upřímně přejeme mnoho zdaru, ať slouží zdraví a vyjde rozpočet. Marek & Lenka a děti

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama