Začátek

Autor: selatko (5 příspěvků)
6. 10. 2015
0 komentářů
Začátek
Příspěvek stavebníka
O baráčku jsem uvažovali už delší dobu, ale ta správna doba nastala až v srpnu 2014. Podmínkou byla novostavba, ve městě, možnost dojít pěšky kamkoliv a hlavně, aby se nám to líbilo.

První RD, který jsem viděli byl na okraji Přerova na konci Předmostí, nicméně tento RD nás ničím nezaujal a DÍKY bohu, že jsme si ho nevybrali, protože doteď v této lokalitě není koupen ani jeden RD. Druhý RD se nám dle prospektu a vizualizace vůbec nelíbil, nicméně po osobní prohlídce jsme měli rozhodnuto. Proč? Protože jsme viděli RD, který vůbec neodpovídal vizualizacím. S tím "vůbec" trochu přeháním, ale jednalo se o to, že původně byla v RD zabudována garáž, která snížila obytnou plochu celého domu o cca 20ma tím pádem rozložení místností bylo šílené, ale ve skutečnosti se to celé změnilo díky změně projektu. Takže koncem září jsme mohli začít jednat a zjišťovat konečnou cenu. Nakonec jsme se rozhodli PRO:

  • Pozemek
  • RD bez vnitřního vybavení
  • RD bez terénních (venkovních) úprav
  • Cena je zmíněná v nákladech

Jelikož jsme o domě začali jednat v době kdy ještě nebyl dokončen, tak jsme museli do června 2016 počkat nez developer dům dostaví do stavu, kdy je nachystán pro předání. Více v dalším článku.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Cena RD bez interiéru a terénních úprav + pozemku
3 122 000 Kč
Celkem3 122 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
selatko
selatko (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama