CIHLOVÝ DŮM ZA 4 MĚSÍCE

Autor: ABF (47 příspěvků)
8. 9. 2015
0 komentářů
CIHLOVÝ DŮM ZA 4 MĚSÍCE
Příspěvek stavebníka
Rodinný dům z cihel postavený za čtyři měsíce již není pouhou utopií. Přesvědčit se o tom můžete sami na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH Praha ve dnech 15. – 19. září. Dům z masivního jednovrstvého zdiva s dlouhou životností a krátkou dobou výstavby představí na svém stánku společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Lidem, pro které je termín nastěhování do nového domu zásadní z důvodu ukončení pronájmu či prodeje stávajícího bytu a potřebují bydlet rychle, společnost HELUZ nyní nabízí možnost vybrat si cihlový dům, který rychlostí výstavby může směle konkurovat montovaným dřevostavbám. Eliminací mokrých procesů se podařilo zkrátit obvyklou dobu výstavby cihlového domu na polovinu. Dům si díky masivní obvodové konstrukci stále zachovává ceněné vlastnosti zděných staveb, jako je dlouhá životnost, vysoká požární odolnost, ochrana proti hluku, schopnost akumulace tepla a difúzní otevřenost. Cena takového domu je přitom srovnatelná jako při běžné technologii výstavby.

CIHLOVÝ DŮM ZA 4 MĚSÍCE

Informace o možnosti realizace cihlového rodinného domu za pouhé 4 měsíce získají návštěvníci veletrhu FOR ARCH na stánku společnosti HELUZ číslo B14 v hale 1, nebo na přednáškách, které pro odbornou i laickou veřejnost český výrobce cihel na veletrhu pořádá a jsou pro zájemce zdarma.

Reklama
CIHLOVÝ DŮM ZA 4 MĚSÍCE

V expozici společnosti bude letos opět k vidění to nejlepší ze sortimentu HELUZ, zejména cihly Family 2in1 vyplněné polystyrenem určené pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení a další výrobky pro hrubou stavbu, jako jsou unikátní roletové překlady, stropní panely a komínové systémy. Lákadlem k návštěvě stánku budou také ukázky nového způsobu zdění broušeného zdiva na maltové destičky. Výstavbu cihelného komínu HELUZ Izostat mohou zájemci vidět na Soutěžní přehlídce stavebních řemesel SUSO. Společnost HELUZ je hlavním partnerem letošního ročníku soutěže zaměřené na řemeslnou zručnost studentů učebních oborů, jejíž finále bude v rámci veletrhu probíhat v hale 6.  Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH Praha, který letos otevře své brány poprvé v úterý 15. 9. v 10,00 hodin a potrvá pět dnů, se koná již po šestadvacáté. Současně s ním proběhnou na letňanském výstavišti akce FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER.

 

Reklama

Galerie

CIHLOVÝ DŮM ZA 4 MĚSÍCE
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací