Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?

Autor: Baruluk (4 příspěvky)
Kategorie: Projekt domu
15. 7. 2015
16 komentářů
Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?
Příspěvek stavebníka
Zdravím všechny svépomocníky :-). Také jsme dlouho s přítelem stáli před rozhodnutím, jak budeme řešit naše společné bydlení asi jako mnoho z vás. Do podnájmu se nám nechtělo a oba jsme moc toužili po baráčku.

U nás ve vesnici, kde se nám mimochodem moc líbí, se nám naskytla možnost koupit menší pozemek (viz příloha), a tak jsme se v podstatě ze dne na den rozhodli. Chceme ho koupit a začít stavět náš vysněný domeček, samozřejmě svépomocí. Jednak si myslíme, že zatím máme dost energie (dokud nemáme děti :)) a také veliké odhodlání, pustit se do toho sami. Asi si tím chceme něco dokázat a samozřejmě také řešíme finance a láká nás představa ušetřit za práci, kterou si uděláme sami. Je to náš veliký sen, který nás moc spojuje a táhne společně kupředu! :) A ted už k projektu... Viděli jsme mnoho projektů od různých firem, ale zatím se nám žádný úplně nelíbil a nebyl podle našich představ i kvůli světovým stranám a rozvržení domu na pozemku. A tak jsme začali vymýšlet a plánovat sami a vzniklo z toho něco takového. viz. příloha. Je to jen návrh a zatím si nevíme moc rady s garáží, krbem, průchodem do garáže, schody, ,,špižírnou´´(kterou moc chci) a spoustou maličností, které v domě hrají do budoucna velkou roli. Proto budeme moc rádi, když se na náš návrh podíváte a poradíte nám, pokud vás něco napadne. :) PS: jen chci připomenou že dům bude stát v přední části zahrady a štít domu musí být do silnice, tj.užší část pozemku nahoře Předem moc děkujeme za všechny návrhy a nápady a všem přejeme mnoho sil do stavění! :)

Galerie

Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?Návrh projektu - vaše připomínky, nápady?
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Baruluk (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací