Bouda na nářadí

Autor: Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
9. 5. 2015
1 komentář
Bouda na nářadí
Příspěvek stavebníka
Dost dlouho jsme přemýšleli, jak vyrobit naši stavební boudu až jsme nakonec zůstali u staré dobré klasické buňky z V3S.

Jednou takhle při cestě z pozemku domů jsme si všimli jedné buňky a na ní ceduli "Na prodej". Okamžitě jsme šlápli na brzdu a už koumali, zda by byla dobrá. Během 10 minut k nám přiběhnul chlapík, zda ji chceme koupit a už nebylo nad čím se rozmýšlet.

Po příjezdu domů jsme začali bádat, jak ji dostaneme k nám na pozemek. Chtělo to nějaké auto s rukou, ale jelikož váha byla 2 tuny nebylo to moc lehké. Ovšem opět čistě náhodou se k nám dostal kontakt na odtahovou a vyprošťovací službu, která s tím má bohaté zkušenosti.

A přišel den D. Začali jsme se vsázet co to odnese, zda strom nebo plot sousedícího domu. Už jsme si říkali, jak budeme na primě, ale naštěstí vše dopadlo dobře. Sice při zvednutí se lehce začlo rameno probíhat, ovšem po zjištění, že tato bouda neváží 2, ale 3 tuny se nebylo čemu divit.

Reklama

Po pár dnech jsem začali vypodkládat, aby byla aspoň trochu v rovině. Poté přišli i malé opravy na střeše, jelikož je nějaká přimáčklá a nechceme aby nám tam pršelo. A pak přišlo řešení ohledně zabezpečení. Napadlo nás mnoho variant, ale vyhrála asi nejjednoduší. Zevnitř jsme přes okna přinejtovali plechy, odřízli žaluzky a navrtali další plech a poté přihodili nějaký ten bezpečností zámek. Snad jsme tímto odlákali všechny zloděje, kteří už se těšili na velký úlovek. :-)

Náklady

Název položkyCena
Autopřeprava
2 300 Kč
Buňka z V3S
4 000 Kč
Celkem6 300 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Myšáčik a Pájinka
Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací