Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT!

Autor: ABF (47 příspěvků)
3. 3. 2015
0 komentářů
Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT!
Příspěvek stavebníka
Také už vás zima nebaví a raději byste se pustili do oživení vašeho bydlení? Únor je za svojí polovinou a za chvíli se opět přihlásí největší událost jarní výstavní sezóny v čele s veletrhem FOR HABITAT, který jako tradičně přinese spoustu inspirace pro dům i zahradu.  Na 22. ročníku veletrhu se představí zajímaví vystavovatelé, kteří představí novinky z oblasti bydlení a rekonstrukce.

Veletrh je tématicky doplněn o veletrh nábytku FOR FURNITURE, veletrh kancelářského nábytku a vybavení komerčních prostorů FOR OFFICEFOR GARDEN, který je jediným uceleným veletrhem zahrad a jejich vybavení v ČR. A jaké firmy najdete na veletrhu FOR HABITAT? Jarní sezóna přeje stavbám, i proto budou nejsilněji zastoupeny firmy z oboru stavby a pevných interiérových prvků. Z přihlášených vystavovatelů můžeme už nyní některé prozradit. Představí se například specialisté na dřevěné podlahy TORIN BOHEMIA PARKET, výrobce dekorativních betonových prvků CONDECOR, výrobce unikátních zastřešovacích systémů s 15letou zárukou ALUKOV nebo největší výrobce střešních oken, rodinná firma FENESTRA. Ze zajímavostí ostatních veletrhů můžeme uvést novou kolekci nábytku ověnčenou hned několika oceněními za design -  LaVista Collection, kterou představí český výrobce - firma JELÍNEK, nebo novinku od německého designéra Martina Ballendata, jehož kombinace židle, houpacího křesla a sedla s opěradlem v poutavém designu se pohybuje na hranici mezi retro a moderním stylem. Součástí veletrhů se stala přehlídka interiérového designu DESIGN SHAKER, která se letos představí ve zcela novém formátu, jenž dá prostor českým výrobcům, ale i renomovaným zahraničním značkám. Nebudou chybět ani taková jména jako jsou Jan Plecháč a Henry Wielgus, kteří se již etablovali svými produkty a svou prací na mezinárodní designérskou scénu.

FOR HABITAT 2015 a přidružené veletrhy budou velkou událostí. Pokud máte radost z vylepšování bydlení, zútulňování zahrady nebo „jen“ oceníte zajímavý víkendový program, zapamatujte si datum 19. 3. - 22. 3. 2015. Aktuální informace najdete na http://www.forhabitat.cz/.

Galerie

Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT!Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT!Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT!
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací