Pozemek za hubičku

Autor: Michal a Andrea (5 příspěvků)
Kategorie: Pozemek
25. 2. 2015
3 komentáře
Pozemek za hubičku
Příspěvek stavebníka
Když jsme se s přítelkyní rozhodovali, kde budeme bydlet, tak jsme měli na výběr ze tří možností.

První možnost byla, že budeme bydlet v podnájmu, což by pro nás nebylo, jelikož rád pořád něco kutím na zahradě, a malý prostor by nám také nevyhovoval.

Další možností bylo, že si baráček koupíme, ale to se nám také nelíbilo - protože byla potřebná rekonstrukce, menší pozemek a nebylo to podle našich představ.

Tou poslední možností a také vítěznou je, že si baráček postavíme sami. Pozemek máme dá se říct za hubičku, moje máma vlastní pár pozemků na vesnici, tak nám jeden věnovala. Baráček už máme také vybraný, vybrali jsme si typový projekt od EUROLINE, na kterém sme udělali s pomocí projektanta pár úprav.

Reklama

Jen je tu jeden problém a tou je cesta, aby jsme mohli stavět musíme mít k pozemku přivedenou zpevněnou komunikaci. Komunikace vede vedle našeho pozemku, ale je převážně písčitá, když jsem se byl na obci a na stavebním úřadě ptát, jak by se to dalo řešit, bylo mi řečeno že na vlastní náklady si musím vybudovat zpevněnou komunikaci a aby toho nebylo málo tak si paní na stavebním úřadě vymyslela, že tam musíme mít chodník i lampy :D S obcí jsme se nakonec dohodli, že si cestu na vlastní náklady vybudujeme, a veškeré poplatky bude platit obec. Než si vybudujeme cestu, tak budeme samozřejmě dělat přípojky, ale o tom až v dalším článku.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Michal a Andrea
Michal a Andrea (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací