Na výstavě STŘECHY A STAVBA můžete v letošním roce vyhrát hliníkovou střechu zdarma!

Autor: Střechy Praha (24 příspěvků)
12. 2. 2015
0 komentářů
Na výstavě STŘECHY A STAVBA můžete v letošním roce vyhrát hliníkovou střechu zdarma!
Příspěvek stavebníka
Již po dvacátéčtvrté zahájí stavební sezónu letošního roku odborný stavební veletrh Střechy a Stavba. Ve dnech 26. – 28. února se Výstaviště Černá louka stane dějištěm setkání jak odborné veřejnosti, tak koncového zákazníka s významnými osobnostmi stavebního oboru. Návštěvníci budou mít opět možnost setkání s výrobci, dodavateli a řemeslníky z celé České republiky a budou se moct seznámit s novinkami a novými technologiemi z oboru stavebnictví. 

Stavebnictví se pozvolna vzpamatovává z následků ekonomické recese a nastává postupné oživení. České i zahraniční společnosti tak znovu cítí dobrou příležitost pro prezentaci svých výrobků a služeb na výstavách. Střechy a Stavba tak představí zajímavou přehlídku napříč celým stavebním oborem. Návštěvníci se tak mohou seznámit s novinkami z oblasti střeních krytin, zdících materiálů, zateplovacích systémů, oken a dveří, topenářské techniky, komínové techniky, izolačních materiálů, služeb v oblasti energetických úspor apod.

Mimo vystavovatelů, se na návštěvníky také těší naše odborné poradny, kde si může každý návštěvník zajít s konkrétním dotazem. Novinkou bude poradna – Inspektor nemovitostí, která jistě nadchne především zájemce o koupi bydlení. Dozví se zde na co si dávat pozor při kontrole aktuálního stavu vyhlédnutého bydlení, poradí v oblasti energetické náročnosti budov apod. Také můžete navštívit poradnu OVAK a.s. – kde bude připraven odborník, který zodpoví dotazy na téma: Informace o kvalitě vody v Ostravě; Odpady a kanalizace, Projekce. Dále pak nebudou chybět poradny na téma – Komíny, Krby a Kamna, Feng Shui, Energetická úspora budov, Balkóny, Obklady a jiné.

I letos máme také velice bohatý doprovodný program, budou zde přednášky, které stojí za to navštívit. Například: Studny od A do Z - doc. Ing. Arnošt Grmela, CSc., a doc. Ing. Naďa Rapantová, CSc., Institut geologického inženýrství (HGF), VŠB-TU Ostrava a novinka od společnosti OVAK, a.s. – Rozbory vody – Ing. Eva Orszulíková (vedoucí střediska technologie úpravy vody) a Ing. Lenka Urbancová (vedoucí certifikované laboratoře).

Reklama

Určitě si nenechejte ujít konferenci na téma: Dynamika proměn bydlení, která se bude konat 26. 2. 2015 v konferenčním centru pavilonu A.

Společnost SATJAM, s.r.o. si pro návštěvníky připravila soutěž o hliníkovou střechu ZDARMA s odměnou pro každého. Jak se zapojit do soutěže a podrobnější informace se dozvíte přímo na jejich stánku. Nenechejte si tedy výstavu Střechy a Stavba 2015 v posledním únorovém víkendu uniknout.   Otevírací doba: 26. - 27. 2.        10:00 - 18:00 hod. 28. 2.                10:00 - 16:00 hod.

Cena vstupného: Dospělí                                            50,- Kč Děti, studenti, důchodci, ZTP           30,- Kč Hromadný vstup (pro školy)             20,- Kč Platí VIP karta 2015

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Střechy Praha (24 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací