Rozhodnutí stavět

Autor: Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
12. 1. 2015
0 komentářů
Rozhodnutí stavět
Příspěvek stavebníka
Když jsme si spočítali kolik nás stál rok v nájmu, tak bylo rozhodnutí na světě. 120 000,- … Za to by byla krásná základová deska. První otázky padly, jako „co, kdy, kde, jak a za co“. Díky tomuto portálů jsme si dokázali na vše odpovědět.

Během Vánoc 2014 jsme se pevně rozhodli, že si budeme stavět naše rodinné „hnízdečko“. Otázka „CO?“ nám zabrala dost času. Bungalov či patrový dům? Nakonec vyhrál patrový pro svoje osobní kouzlo.

„KDY?“ To byla další důležitá otázka. Ale jak se říká, když se něco chce tak se jde i přes mrtvoly. My jsme šikovný a věříme si, že to zvládneme, i když víme, že to nebude procházka růžovým sadem.

Otázka „KDE?“ byla celkem jednoduchá. Máme rádi Pardubice, a proto budeme hledat pozemek v nějaké té okolní vesničce.

Reklama

Slovo „JAK“ jsme ani moc dlouho probírat nemuseli, hned bylo rozhodnuto, že si budeme stavět svépomocí. Přece jenom chceme, aby ten náš baráček v sobě měl naše nervy, úsilí a těžký pot. Teprve pak se v domě budeme cítit jako doma.

Nejhorší otázka hned na začátku bylo „ZA CO?“. Přece jenom student s prací si neviděla tolik a problém bude i s OSVČ. Snad se pro nás nějaká ta hypotéka najde.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Myšáčik a Pájinka
Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama