Stavba plechové stavební boudy

Autor: Ghana a Erdžbe (6 příspěvků)
27. 1. 2015
0 komentářů
Stavba plechové stavební boudy
Příspěvek stavebníka
Po náročné akci, obnovy krás stavební parcely, přichazí na řadu stavba plechové boudy na nařadí a jiné věci určené ke stavbě R.D.

Po pár hodinách konzulatací, jak by mohla stavební bouda vypadat, se pouštím do konstrukce boudy. Kostra boudy je celkem jednoduché dílo skladajcí se pouze z lešenařských trubek.

Bylo použito cca 40 m potrubí (vlastní zásoby)+ barva základní a krycí cca 500kč. Dalé vlnitý plech pozink pořízené za 4000 kč.  Celá konstrukce je navržena tak, aby se dala rozložit na jednotlivé díly.

Zároveň je navržena tak, aby se dala v celku, jak je na fotce, zaháknout za háky na střeše a převést v celku. Váha cca 500kg+-.

Reklama

Doba složení konstrukce s oplechováním je cca. 3hodiny. Celkové náklady jsou 5000 kč ... Nemohu říct, že bouda je profi dílo, ale splňuje, co je od ní očekáváno..:)

Pro lepší komfort se bouda položila na kameny, které se daly do země po obvodu boudy, a aby nářadí nebylo položené na zemi, dala se na podlahu zámková dlažba.. Bylo zapotřebí někam sypat posekanou trávu, a tak se postavil provizorni kompost :).

Galerie

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Ghana a Erdžbe
Ghana a Erdžbe (6 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací