Úspěšná autogramiáda Báry Špotákové na veletrhu FOR ARCH

Autor: ABF (47 příspěvků)
Kategorie: Příprava
7. 11. 2014
0 komentářů
Úspěšná autogramiáda Báry Špotákové na veletrhu FOR ARCH
Příspěvek stavebníka
V rámci letošního jubilejního 25. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH se na stánku společnosti HELUZ konala autogramiáda dvojnásobné olympijské vítězky a světové rekordmanky v hodu oštěpěm Báry Špotákové. Pro její podpis si přišly stovky lidí. A Bára se nebránila ani společné fotce.

„Rozhodli jsme se s partnerem postavit dům, proto jsme vyrazili na stavební veletrh pro inspiraci. O autogramiádě jsme věděli, takže jsme si přišli pro podpis. Bylo to moc příjemné setkání,“ svěřila se návštěvnice expozice HELUZ Lenka Opletalová.

Bára dorazila s partnerem Lukášem, ročním synkem Jankem a také se psem. Zatímco se Bára věnovala svým fanouškům, malý Janek prozkoumal celý veletržní stánek. Po téměř dvouhodinovém podepisování si Bára také vyzkoušela hod oštěpem na XBoxu. Jak sama přiznala, kdyby házela venku, přehodí celou halu, ale tento virtuální způsob je opravdu jiný. Bára Špotáková staví rodinný dům ve středních Čechách. Pro stavbu zvolili cihly HELUZ Family 2in1. „Jsme totiž zastánci tradičních věcí, takže pálená cihla pro nás byla jasná volba. Jednoznačně nás oslovila cihla společnosti HELUZ právě díky tomu, že má polystyrenovou výplň, takže se dům nemusí dodatečně zateplovat. To by se mi nelíbilo, takže je to ideální kombinace,“ zhodnotila oštěpařka Špotáková. Rozhovor s Bárou Špotákovou

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací