Projekt, radon a dozor

Autor: Monika a Ondra (6 příspěvků)
Kategorie: Příprava
4. 1. 2015
2 komentáře
Projekt, radon a dozor
Příspěvek stavebníka
Po několik měsících diskutování, hádání se a vymýšlení co a jak, jsme se nakonec rozhodli pro patrový dům o dispozicích 5+1+garáž, s pultovou střechou. Na AAA poptávkách jsme zadali požadavky a čekali na nabídky. Nakonec jsme vybrali Ing. arch. Petra Kneissla, se kterým jsme si dali schůzku a po domluvě a nastínění našich představ, jsme si plácli.

Pana projektanta velmi doporučujeme nejen kvůli ceně, která byla pro nás přijatelná, ale hlavně kvůli rychlosti, za kterou projekt vypracoval. Všude slýchýme problémy, kdy se stavebníci se svým projektantem nemohou domluvit, stále čekají, jsme byli opravdu mile překvapeni, jelikož nám projekt předal po 10 dnech od zadání požadavků !!!! a to se vším všudy, nic nechybělo a výsledný efekt naprosto odpovídal našim představám. Chtěli jsme hlavně hodně světlý interiér, čehož dosáhneme velkými rohovými okny a francouzskou sestavou v obýváku.

Stejně jako architekta jsme na poptávkách našli i radonistu, stavební dozor a geodeta, který má dorazit ihned po povolení stavět, kdy se bude dělat skrývka. Na zemní práce vezmeme místního bagristu, který je náš známý a mohli bychom tak dosáhnout nějaké lepší ceny, uvidíme uvidíme :-)

Přílohy

D.1.1.2.2_PYDORYS_1.NP.pdf
D.1.1.2.3_PYDORYS_2.NP.pdf
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Monika a Ondra
Monika a Ondra (6 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací