Šťastné rozhodnutí

Autor: Zdenda a Zuzanka (2 příspěvky)
24. 8. 2014
0 komentářů
Šťastné rozhodnutí
Příspěvek stavebníka
Ahoj všem stavitelům, jsme velice rádi, že se spolu s manželkou připojujeme do komunity stavitelů a zároveň musíme přidat nadšení z těchto stránek, které stavitelům určitě pomohou k vybudování lepších domovů. 

Dnes žijeme v městském bytě v pronájmu a se vším tím shonem, který nás ještě čeká, jsme teprve na začátku. Máme zatím pouze smlouvu s obcí, od které kupujeme pozemek poblíž Přelouče a už se nemůžeme dočkat fáze, kdy tam začneme konečně bydlet. Moc se těšíme na krásné prostředí, které jsme si k bydlení vybrali (pozemek našla manželka).

Kdo někdy bydlel v bytovce, je jistě rád, že z tohoto prostředí "konečně" odešel. V dnešní době anonymity, kdy jeden nerespektuje druhého, jsem rád, že také konečně odejdeme do svého "klidu" (i když to bude ještě chvíli trvat) a nebudu už nikdy muset upomínat sousedy na hluk, hlasitou hudbu, ...

Jak jsem již napsal, jsme teprve na začátku a zatím řešíme pouze peníze na pozemek. Nicméně díky těmto stránkám pátrám, zajímám se o ceny materiálů, služeb a všeho, co se stavby týká. Jelikož nepatřím mezi horních deset tisíc, budu v ruce pečlivě obracet každou korunu, abych rodinu nezadlužil na moc dlouhou dobu.

Reklama

S přáním velkých úspěchů při budování vašich staveb se s vámi zatím loučím a těším se na přidání dalších článků a fotek třeba pozemku. Zdenda

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Zdenda a Zuzanka
Zdenda a Zuzanka (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama