Demolice Stodoly

Autor: Michal (2 příspěvky)
7. 4. 2014
0 komentářů
Demolice Stodoly
Příspěvek stavebníka
Před samotnou demolicí se musela vyklidit celá stodola. 100 letý nepořádek, který se pořád shromažďoval a přesouval sem a tam. Proto jsem před samotnou akcí objednal kontejner.

26.2. jsem vyklidil vše, co nešlo dát do sběru železa nebo roztřídit do kontejnerů na plast a sklo. Dřevo se pořezalo a uložilo do kůlny. Dřeva bylo požehnaně a to jsme ještě nezačali bourat. Před samotnou demolicí jsme 14.3. ořezali všechny desky okolo stodoly, aby toho nebylo potom hodně.

15.3. nastalá samotna demolice střechy. V 7:00 jsme se sešli a začali shazovat tašku ze střechy. V 9:00 byla taška zhozená a odvezená. Celkem jsme odvezli 6 aut, aby jsme nepřetěžovali korbu. Tašky se vozily do jedné díry asi 1km od domu, kde jsem měl domluveno, že se pak zasype hlínou.

V 9:30 jsme začali ořezávat krovy a pozednice a postupně ukládat. Celá akce se podařila do 15:00. Bylo nás celkem 7 chlapů, takže to šlo fajn, sice nám od 11:00 až do 13:00 mrholilo, ale vše dobře dopadlo. Cihelné pilíře si rozeberou kamarádi na drobné dozdění, takže mi zůstane akorát kamenný základ, který použiju do základu.

Reklama

Trámy, které byly v pořádku, se uložily na podložení stropu do budoucího domu a z některých se udělají dva přístřešky na auta pro rodiče. Všechno se nám podařilo a můžeme plánovat a budovat dále. Teď nás čeká přepis pozemku a zaměření. Až se pohnu dál budu vás informovat o dalším kroku.

Náklady

Název položkyCena
Kontejner i z odvozem odpadu
4 183 Kč
Kotouče,Lopata,Rukavice
550 Kč
Oběd
500 Kč
Pivo
720 Kč
Nafta
1 100 Kč
Celkem7 053 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama