Přípravy veletrhu FOR ARCH 2013 jedou na plno

Autor: ABF (47 příspěvků)
1. 8. 2013
0 komentářů
Přípravy veletrhu FOR ARCH 2013 jedou na plno
Příspěvek stavebníka
Přípravy nejnavštěvovanější události ve stavebnictví v ČR, veletrhu FOR ARCH, jedou na plno. Brány PVA EXPO PRAHA se sice zájemcům o stavební technologie otevřou až 17. 9. 2013, ale již nyní můžeme prozradit zásadní informace o programu akce.

24. ročník mezinárodního stavebního veletrhu se letos zaměří na aktuální téma rekonstrukce a revitalizace budov. Přímo tak naváže na loňské téma úspor ve stavebnictví. Souběžně s veletrhem FOR ARCH budou patřit prostory výstaviště PVA EXPO PRAHA také veletrhům FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE. Návštěvníci tak na jednom místě najdou kompletní novinky ze všech oborů souvisejících s výstavbou a modernizací.

Obory elektrotechnika a elektronika jsou na veletrhu FOR ARCH v silném zastoupení

I v letošním roce poskytne sekce ELEKTRO na veletrhu FOR ARCH prostor pro výrobce a dodavatele inteligentních elektroinstalací, zabezpečovacích systémů, osvětlovací techniky a dalších elektrotechnických komponentů souvisejících se stavbou a efektivním bydlením.

Obor bude umístěn v nové výstavní hale č. 4. Své zastoupení na veletrhu bude mít opět společnost ABB, jeden z největších výrobců domovního elektroinstalačního materiálu ve světě. Nebude zde chybět ani významný dodavatel energie – Pražská energetika.

Reklama

Z oboru osvětlení se bude prezentovat například společnost Almicra Europe s.r.o. či ISC Communication Czech a.s. Ze zástupců inteligentních domácností se představí společnosti jako ADP CZ, a.s. a ELKO EP, s.r.o. Na veletrh jsou rovněž přihlášeny tyto významné firmy – Teco a.s., Micronix, spol. s r.o., Schneider Electric CZ, s.r.o., AEC Elektrotechnika spol. s r.o., MONTAN Plzeň, s.r.o. a mnoho dalších.

V souběhu s veletrhem FOR ARCH bude probíhat i 5. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb – FS Days. Více informací naleznete na www.forarch.cz.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací