Pozemek

Autor: Monička a Jirka (2 příspěvky)
10. 3. 2013
2 komentáře
Pozemek
Příspěvek stavebníka
Dobrý den, nejsem žádný extra pisálek, ale rád se podělím o naše strasti a radosti kolem koupi pozemku, projektu a výstavby domečku.

Začali jsme výběrem pozemku, jsme z okolí Brna. Bydlíme v bytovce a není to nic pro nás, rádi bychom si postavili svoje vlastní bydlení.

Hledali jsme něco v blízkém okolí a našli a dokonce i za rozumnou cenu, je to malá dědinka jménem Mladkov u Boskovic. Původní cena pozemku byla 420 000 kč, ale nakonec jsme ji usmlouvali na úžasných 350 000 kč za 1405 m2 což je super cena na dnešní poměry ne :-) 

Pozemek byl z poloviny zarostlý lískami a většími stromy. První úkol bylo vše zlikvidovat a začít přemýšlet, jak pozemek co nejlépe využít. To jsme samozřejmě měli z části promyšlené už před koupí. Ale po vykácení stromů a lískových keřů se pozemek zjevil v celé své kráse. Je svažitý s krásným výhledem na krajinu. 

Reklama

Ve spodní třetině pozemku bude stát náš domek. Za ním by měl být nějaký altánek s krbem a posezením a zbytek. Vlastně tomu můžeme říkat zahrada, tam bude nejspíš taková velká skalka s keři, stromky atd.

Náklady

Název položkyCena
Pozemek
350 000 Kč
Celkem350 000 Kč

Galerie

Pozemek
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Monička a Jirka
Monička a Jirka (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama