STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2013

Autor: Cerna-louka.cz (1 příspěvek)
4. 2. 2013
0 komentářů
STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2013
Příspěvek stavebníka
S přípravou stavební sezóny je spojen i veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA, který se bude konat ve dnech 28. února – 2. března 2013 na Výstavišti Černá louka v Ostravě. Novinkami pro rok 2013 jsou témata Nízkoenergetické bydlení a Architektura zahrady, prezentace výsledků soutěže Dřevěná stavba roku a soutěž Zlatý triangl.

Do obnovené odborné soutěže Zlatý triangl se ještě stále mohou zapojit stavební firmy, které zavádějí nový výrobek, realizují zajímavý stavební projekt nebo navrhly netradiční stavební technologii. Navíc vystavovatelé, kteří se na výstavě rozhodli prezentovat svůj nový produkt, mají možnost využít zvýhodněné 30% slevy z ceny výstavní plochy.

Soutěž bude vyhodnocena před výstavou a 28. února budou na výstavě předány ocenění. Partneři soutěže jsou Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Obec architektů a časopis Stavebnictví a interiér.

STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2013
Reklama

Dne 28. února proběhne v rámci výstavy konference Regenerace bytových domů. Letošní příspěvky se budou mimo jiné zabývat praktickými důsledky dopadů ustanovení Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2010/31/EU o energetické náročnosti budov a energetických štítcích budov. Díky své vysoké úrovni je absolvování semináře zahrnuto do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a ohodnoceno příslušným počtem bodů.

Na veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA budou představeny i nejkrásnější a nejzajímavější stavby ze dřeva. Ty vybere laická veřejnost a renomovaní odborníci z oblasti stavebnictví a zpracování dřeva 23. února v rámci soutěžní ankety „Dřevěná stavba roku“, kterou organizuje Nadace dřevo pro život. Jako každoročně budou v rámci soutěže Aura oceněny z architektonického a funkčního hlediska nejlepší expozice a vyhodnoceny učňovské soutěže.

STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2013
Reklama

Návštěvníci veletrhu získají přehled v novinkách a trendech v oblasti stavebnictví, mohou srovnat nabídky jednotlivých vystavovatelů a poradit se se zkušenými odborníky. Jsou připraveny poradny  - poradna Cechu obkladačů ČR, poradna Bydlení v barvách, letos poprvé poradny Krby a kamna a poradna Feng Shui. Nebudou chybět praktické ukázky pokládky plechových krytin, izolačních pásů a ukázky zdění a rekonstrukce balkonů.

STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2013

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA patří k nejvýznamnějším odborným veletrhům v oboru stavebnictví, které se konají v České republice. Důkazem je i pravidelná účast nejvýznamnějších firem z oboru stavebnictví na veletrhu. Přijďte se přesvědčit.

Reklama

Těšíme se na setkání s Vámi na Výstavišti Černá louka v Ostravě. Více na www.cerna-louka.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Cerna-louka.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama