Navážení cihel, střešní krytiny a ostatního materiálu

Autor: Martin a Ivča (25 příspěvků)
18. 2. 2012
0 komentářů
Navážení cihel, střešní krytiny a ostatního materiálu
Příspěvek stavebníka
Když se podařily základy zabetonovat, ještě nás čekala jedna důležitá věc a to vyvozit objednaný materiál na pozemek. První z materiálu, který dojel, byly cihle. Byly objednaný hned na středu po pondělním betonovaní.

Jak už jsem psal v předchozích článcích, máme omezený přístup hlavní ulicí, kde je váhově omezen průjezd. Proto bylo důležité pro nás prvně zabetonovat základy, abysme po nich následně mohli vyvážet materiál.

Materiál jsme skládali na začátku ulice a paleťákem jsme je vozili před bránu našeho pozemku, kde jsem je následně převozil bagrem, který jsem měl opět půjčený z firmy, kde jsem zaměstnán. Cihle na celý dům se vešly na dva kamióny včetně lepidla. Další z materiálů, které dojely a to už letos 13.1.2012, byla střešní krytina, kterou jsme objednali v lednu spolu s materiálem na základovou desku ze stavebnin.

To už však byla hranice, kdy se počasí proti nám vzbouřilo. Stihli jsme dovést na pozemek pouze dvě palety  střešní krytiny a začala sněhová vánice. Tak jsme se snažili to co nejrychleji vyvozit na pozemek a jeli jsme se naobědvat. Po obědě se udělalo celkem hezky a nám to nedalo, tak jsme se vrhli na kopání vodovodní přípojky a připojky kanalizační, ale to už v dalším článku.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Materiál na zákl. desku ( Karisítě, ztracené bednění, roxory a cement)
35 261 Kč
Střešní krytina
124 518 Kč
Cihle na dům
183 268 Kč
Náklady na bagr
3 000 Kč
Celkem346 047 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Martin a Ivča
Martin a Ivča (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací