Pozemek

Autor: Štefan a Jana (4 příspěvky)
Kategorie: Pozemek
6. 1. 2010
0 komentářů
Pozemek
Příspěvek stavebníka
Pozemek pro stavbu našeho domu, by stálo na vydání samostatné knihy. Pozemkové úpravy se táhly skoro jeden celý rok. Když už se zdálo, že bude vše vyřešeno, uzavřeli jsme kupní smlouvu o smlouvě budoucí na koupi pozemku a začali vyřizovat hypotéku. Na léto 2008 nám byl pozemek přislíben. Bylo září, uběhl listopad, byl Nový rok a pozemek stále nikde.

Propadlo daňové přiznání, které nám poskytlo výši hypotéky a tak nastalo počítání s příjmy za uplynulý rok =  další výdaje na daních. Když už konečně došlo k pozemkovým úpravám, zasekli nám stavbu plynaři. Z důvodu ochranného pásma vedení plynového potrubí. To byl pro nás šok.

Pozemky jsou v územním plánu obce, ale stavbu nám nepovolili. Nezbývalo nic jiného, než se poohlédnout po jiném místě a letošní listopad nám přinesl zásadní rozhodnutí. Máme jiný pozemek, přes ulici od původního, tam už žádné omezení není, jásáme, je připsán na katastrálním úřadu, rozbíháme jednání s bankou, dokládáme požadované doklady a čekáme na vyřízení hypotečního úvěru, blíží se konec roku 2009 a my snad konečně kopneme do země na jaře roku 2010.

Pozemek
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Štefan a Jana
Štefan a Jana (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama