Stavební materiál a bouda na nářadí

Autor: David a Evik (15 příspěvků)
12. 3. 2010
0 komentářů
Stavební materiál a bouda na nářadí
Příspěvek stavebníka
Tak konečně dorazil materiál, stihl jsem to ještě v zimní akci za super cenu. Hlavní stavební materiál jsem zvolil QPOR  a na strop HELUZ, protože vycházel cenově podstatně lépe.

  Na vykládku jsem měl domluvený traktorbagr s nástavcem na skládání palet. První kamion měl dorazit ve 13h a ve 12h mi volal chlapík, že traktorbagr nenatočil a že teda nedorazí. Polil mě studený pot a začal jsem na rychlo lítat a shánět náhradu. Úplně náhodou 1km od stavby dělali vodáci výkop a já je ukecal, aby si na chvíli odskočili. Stalo se a za 1,5 hod složil 2 kamiony + jedno solo se stropem. Fakt s tím umí, klobouk dolů.

To jsem ale ještě netušil, jaká dřina mě čeká! Ještě nemáme hotový plot a tak nosníky museli za plot k rodičům.  Ve dvou jsme je nosili a ještě dnes mám ruce jak opice

Nyní dodělávám boudu na materiál a nářadí. Od souseda jsem sehnal starou korbu z náklaďáku a ta potřebuje vrata. Z jäklu 30x3 jsem posvařoval konstrukci na kterou vratovými šrouby přišroubuju prkna a bezpečnostní petlici. Máme pojištěnou rozestavěnou budovu a s ní také uzamčené prostory na úschovu materiálu, takže kdyby přeci jen, tak to pojišťovna zaplatí. Ale samozřejmě za podmínky té nedobytné petlice se skrytým zámkem.

Reklama

Teď už jen čekám na teplejší dny a hurá na penetraci a izolaci

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
David a Evik
David a Evik (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama