Boj s ohláškou

Autor: Honza a Hanka (13 příspěvků)
2. 9. 2009
0 komentářů
Boj s ohláškou
Příspěvek stavebníka
Ohlášky jsem podal 07.07.2009 a musím říci, že úřední šiml je prostě mazec... Každý kdo si někoho nezaplatí, tak pozná. Nikdy jsem tomu nechtěl věřit, všem kdo to psali, ale je to tak. Je třeba se pořádně obrnit a čekat jak se uráčí všichni ti úředníci se podívat na váší prosbu :-) Nicméně abych je jen nehanil, všude kde jsem byl, moooc jsem prosil a max. do 14 dnů bylo vyjádření.

Důležitá informace, nikde jsem nebyl osobně, všechno jsem poslal mailem O2, ČEZ, RWE, ZPF i měření radonu jsem poptal mailem, prostě asi štěstí, že jsem nikde nemusel cupitat a čekat ve frontách:-) jen mi poslali většinou maila, že si proto mohu dojít. Fakt se asi ty naše úřady naučili pracovat s e-mailem :-) Každopádně děkuji všem co mi vyhověli a nezdržovali žádosti 30dní jak mají možnost.

Rozvaděč Jelikož už máme v naší budoucí destinaci nějaké známé a kamarády a naštěstí je jeden z nich dobrý elektrikář, tak nám zapojí stavební rozvaděč. Dneska(13.07.09) se tam chci zajet podívat. Protože má prý dojít revizák, též známí a zrevidovat nám připojení, pak již jen se zprávou na ČEZ s žádostí o připojení a máme na co zapojit stroje a zařízení pro potřeby stavby:-)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honza a Hanka
Honza a Hanka (13 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací