Tradice pokračuje. PORFIX dává domov Čechům i Slovákům

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
25. 5. 2018
0 komentářů
Tradice pokračuje. PORFIX dává domov Čechům i Slovákům
Příspěvek stavebníka
Bez důvěry není přátelství. A stoleté přátelství musí mít pevné základy i neotřesitelné obvodové zdi. V případě PORFIXu je na (póro)beton, že tradice, podpora, úcta a partnerství přečkají historické změny. Právě díky poctivé práci, ve kterou věří lidé od Šumavy k Tatrám, zůstáváme pořád spolu.

Každý den se v České republice a na Slovensku nastěhují do nových domovů desítky rodin. Každý měsíc jsou položeny základy stovek domů a budov občanské vybavenosti. Každý rok vyjedou z fabrik v obou státech miliony bílých tvárnic. Značka PORFIX je tím, co spojuje stavebníky napříč zeměmi, bez ohledu na velkolepost jejich záměrů. Z pórobetonu se od roku 1958 stavějí výrobní haly, honosné vily, katalogové domky i garáže. Jako výrobce a dodavatel populárního stavebního materiálu máme dnes v portfoliu desítku produktů na bázi křemičitého písku. Komplexní stavební systém PORFIX zahrnuje tvárnice, příčkovky, nenosné i nosné překlady, U-profily i stropní systémy. Stavebníkům nabízí také zdící maltu PORFIX a sadu originálního nářadí. Přidává nadstandardní služby a skvělý servis.

Tradice pokračuje. PORFIX dává domov Čechům i Slovákům

Když se na Slovensku i v Čechách zeptáte zedníků, projektantů, architektů nebo svépomocných stavebníků na zkušenosti s PORFIXem, dozvíte se třeba, že „najväčšiu rolu vo výbere zohrali tepelno-izolačné vlastnosti tvárnic“ nebo „využil jsem nápočet materiálu i službu založení stavby“ a taky „všetko bolo naozaj presné, samotná stavba vyrástla veľmi rýchlo“. Pořád si rozumíme. Lidé v PORFIXu naslouchají zákazníkům mimořádně bedlivě. Protože stejně jako zedník potřebuje dvě ruce, přátelství potřebuje dvě srdce. Děkujeme našim zaměstnancům, partnerům, odběratelům a dodavatelům z České i Slovenské republiky. První století je za námi. Tradice pokračuje. Máme na čem stavět.  www.porfix.cz  

Reklama

Galerie

Tradice pokračuje. PORFIX dává domov Čechům i SlovákůmTradice pokračuje. PORFIX dává domov Čechům i Slovákům
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku