Svěřte komín do rukou profíků. Ušetří vám čas i peníze

Autor: Kominycz.org (1 příspěvek)
Kategorie: komín
13. 11. 2016
0 komentářů
Svěřte komín do rukou profíků. Ušetří vám čas i peníze
Příspěvek stavebníka
Stavíte, nebo rekonstruujete svůj dům? Pak už to nejspíš znáte, když si člověk láme hlavu, aby nepodcenil výběr komínového systému. Vězte, že v tom nejste sami. Internet doslova praská ve švech díky informacím a různí dodavatelé se předhánějí v nabídkách komínů keramických, nerezových, izostatických a bůhví jakých dalších. Jak ale vybrat ten správný, aby nový komín sloužil spolehlivě a dlouho?

Špatná volba se nevyplatí

Výběr komínů je věda sama o sobě, která by si pomalu zasloužila samostatný studijní obor. Pokud stavitel volbu komínu podcení, následky nemusí být zrovna příjemné. V prvé řadě dochází ke snížení účinnosti spotřebiče až o 30 % a tím se o stejnou míru zvýší spotřeba paliva. Častým rizikem je i zanesení komínu sazemi, které se mohou vznítit a celý komín poničit. Co teprve náklady na častější čištění nebo životnost komínu zkrácená na polovinu? Nebezpečí požáru snad ani nemusíme připomínat.

Svěřte komín do rukou profíků. Ušetří vám čas i peníze

Komíny na míru pro váš dům

S výběrem funkčního a bezpečného komínu umí dokonale poradit firma KOMÍNY CZ. Tento rodinný podnik více než 19 let nabízí chytrá řešení pro váš dům, která odpovídají současným trendům energetických úspor i požadavkům na rychlou a jednoduchou výstavbu. Nejde pouze o běžné dodavatele. Naopak vlastní komíny přímo vyrábí a především takové, které se hodí na krby, kamna, atmosférické i kondenzační kotle. V nabídce pak najdete i systémy pro vložkování komínů a jeho opravy.

Reklama
Svěřte komín do rukou profíků. Ušetří vám čas i penízeSvěřte komín do rukou profíků. Ušetří vám čas i peníze

Dejte na rady odborníků

Profíci z KOMÍNY CZ se umí přizpůsobit různým potřebám zákazníků, a proto dokážou navrhnout optimální výšku a průměr komínu podle typu stavby a tepelných ztrát za pomoci výpočtu spalinových cest. Montáž komínů tak zvládnou v moderních domech i chalupách už od 1490 Kč a poradí vám, jaký spotřebič se pro váš domov hodí nejvíce. U komínů vlastní výroby dbají na vysokou kvalitu a garantují maximální bezpečnost. Nabízí reálné záruky a osobní přístup ke každému zákazníkovi, o čemž svědčí více než 30 000 spokojených zákazníků.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Kominycz.org (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací