Nevíte si rady s novou střechou či její rekonstrukcí? Pomůže vám STŘEŠNÍ ASISTENT – a navíc se slevou přímo na váš konkrétní projekt!

Autor: LINDAB (8 příspěvků)
Kategorie: Hrubá stavba
8. 10. 2014
0 komentářů
Nevíte si rady s novou střechou či její rekonstrukcí? Pomůže vám STŘEŠNÍ ASISTENT – a navíc se slevou přímo na váš konkrétní projekt!
Příspěvek stavebníka
Obliba plechových střešních krytin na českém trhu stále roste a jejich nabídka je velmi rozsáhlá. Ti, kdo se rozhodnou rekonstruovat střechu svého domu nebo si plánují pořídit novou, chtějí mít vše bez starostí, rychle a z tepla domova. Právě jim vychází vstříc specializovaný webový portál www.stresniasistent.cz.

Jde o bezplatnou a nezávaznou službu Lindabu, předního světového výrobce a prodejce střešních a okapových systémů z prvotřídní švédské oceli. Na tomto portálu odborníci na plechové střešní krytiny pomohou navrhnout optimální řešení střechy, poradí s technickými detaily, doporučí prověřenou montážní firmu a zkalkulují cenovou nabídku. Po vyplnění formuláře navíc každý majitel střechy získá slevu, kterou odborníci z Lindabu ušijí na míru jeho projektu.

Štěpán Lášek, produktový manažer Lindabu, k možnostem portálu www.stresniasistent.cz uvedl: „Střešní asistent předvídá všechny okolnosti, které mohou při výběru střechy nastat, a díky tomu vše velmi usnadňuje i naprostým laikům. Ty obvykle nejvíce zajímá orientační zaměření střechy, vyřešení leckdy složitých technických detailů, návrh konkrétní krytiny, která bude dokonale vyhovovat charakteru stavby, lokalitě i povětrnostním podmínkám, a doporučení odpovídajícího okapového systému i bezpečnostních prvků střechy, jako jsou například sněhové zábrany.

Střešní asistent poradí také s výběrem prověřené montážní firmy a zpracuje plán kladení střechy. Nyní je pro pořízení střechy skutečně ten nejlepší čas: v rámci speciální akce totiž Střešní asistent po vyplnění nezávazné poptávky poskytuje až do konce října speciální slevu, ušitou odborníky z Lindabu na míru každému konkrétnímu projektu.“ Díky využití portálu www.stresniasistent.cz získá každý majitel střechy nejen bezplatnou technickou pomoc, ale také záruku, že střecha bude provedena z kvalitního materiálu, správně a za dobrou cenu.

Reklama

Vedle koncových zákazníků je portál www.stresniasistent.cz užitečnou pomůckou rovněž pro klempířské a pokrývačské montážní firmy, jakož i pro architekty a projektanty. V případě klempířů a pokrývačů se jedná mj. o asistenci techniků z Lindabu na příslušné stavbě, rychlý závoz drobného zboží, zajištění školení Lindabu i zařazení do věrnostního programu „Střechy plné odměn“. V případě architektů a projektantů pak Lindab vedle technické pomoci prostřednictvím kontaktního formuláře na portálu www.stresniasistent.cz nabízí také možnost využití speciálního softwaru pro projektování střechy. Jak na montážníky, tak i na projektanty, kteří se nyní na portálu zaregistrují, se vztahuje speciální sleva Lindabu na projekt konkrétní střechy, platná až do konce října.   O společnosti Lindab a jejích výrobcích se dozvíte více ZDE. Pro více informací kontaktujte: Crest Communications a.s. Marcela Kukaňová Account Manager tel.: + 420 222 927 119 gsm : + 420 731 613 618 e-mail: marcela.kukanova@crestcom.cz www.crestcom.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
LINDAB (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama