Zdění obvodových stěn

Autor: Iva a Lukáš (10 příspěvků)
29. 9. 2013
7 komentářů
Zdění obvodových stěn
Příspěvek stavebníka
Zdění probíhalo hnedka druhý den po založení - začali jsme v neděli 8.9.2013, pomáhal nám přítelův táta, abych řekla pravdu na pěnu to je krása a tak se kolikrát i 3 lidi pletli..bohatě by stačili dva lidi, ale pak jsme si udělali svoj systém, kdy já jsem dávala pěnu, táta přetíral cihlu a řadu štětkou s vodou a nakonec Lukáš, který pak výsledně cihlu usazoval, za neděli jsme udělali asi 6 řad, práce nám šla krásně od ruky.

V týdnu jsme chodili na stavbu jen my dva s přítelem, byli jsme tam cca od 16h a mezi 20 - 20.30 jsme chodili domů - hezky za tmy...jak jinak...

V týdnu to šlo o něco pomaleji, musela jsem se smekat s pěnou a štětkou, přítel si sám nosil a usazoval sihly, když už jsme vyjeli vejš, musela jsem cihly zvednat a podávat mu je nahoru - no žádná legrace to tedy nebyla, ta 44 to je pěkná těžká mrška, ale co se dá dělat...

Na sobotu jsme měli i rozměřené 2 okna a zdili jsme a zdili, šel zase pomoct táta a to i v neděli, kdy pak přišla i maminka, my s chlapama jsme nosili cihly nahoru, maminka natírala, přítel si z vrchu sám pěnoval a jelo se, v pondstatě v neděli jsme měli vyzdíno komplet.

Reklama

Je fakt, že byla pár dní krize (svaly a záda), moje tělo na tento pohyb prostě není zvyklé..ale v práci sedím za počítačem, takže v práci jsme si odpočala a pak na dřinu na stavbu :-))

Náklady

Název položkyCena
pila
300 Kč
Celkem300 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Iva a Lukáš
Iva a Lukáš (10 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací