Rodinný dům s bazénem pod stromeček

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
8. 9. 2013
0 komentářů
Rodinný dům s bazénem pod stromeček
Příspěvek stavebníka
26. 8. 2013, České Budějovice – Cihly, komín, střecha i bazén v akci Snem mnoha českých rodin je bydlení ve vlastním rodinném domě, v přírodě, se zahrádkou, terasou i bazénem. Pro splnění takového snu každý člen rodiny musí investovat mnoho duševní i fyzické energie. Stavba vlastního domu je procesem, který začíná u inspirace, diskuse nad projektem, výběrem stavebního materiálu, partnerů a končí slavnostním nastěhováním. Naším cílem je Vám tento proces usnadnit a stavbu vlastního rodinného domu maximálně zpřístupnit.

Čtyři společnosti, Wienerberger cihlářský průmysl, a.s., TONDACH Česká republika s.r.o., Schiedel, s.r.o. a Mountfield, a.s., se spojily, uzavřely unikátní partnerství a připravily pro Vás Poukaz na dům, jedinečný slevový poukaz na stavební materiál pro stavbu Vašeho vysněného rodinného domu i s bazénem.   Poukaz na dům Vám garantuje exkluzivní podmínky při nákupu keramického zdicího systému Porotherm, komínového systému Schiedel, pálené střešní krytiny Tondach  a zapuštěného bazénu Moutfield.

Rodinný dům s bazénem pod stromeček

Kompletní keramický systém Porotherm společnosti Wienerberger zahrnuje cihelné zdivo, překlady a keramické stropy. Pod značkou Tondach najdete pálené střešní tašky a Schiedel doplňuje materiál hrubé stavby rodinného domu o kompletní komínový systém. Na závěr postavíte bazén od Mountfieldu a v létě se odměníte příjemným koupáním.   K získání Poukazu na dům vedou dva jednoduché kroky. Registrace na stránkách www.poukaznadum.cz a zaslání projektové dokumentace ke zpracování bezplatné cenové nabídky na míru. Projektová dokumentace není nutná pro zpracování cenové nabídky na bazény, zde stačí jen registrace.

Reklama

Po registraci obdržíte Poukaz na dům ve formátu pdf na vámi uvedený email a během tří pracovních dnů vás budou kontaktovat operátorky zákaznického servisu. Zajistí bezplatné zpracování cenové nabídky na základě zaslané projektové dokumentace a pomohou Vám s uplatněním poukazu u výrobců, u partnerů výrobců nebo ve vybraných prodejnách stavebnin.

Poukaz na dům je určen pro stavbu rodinného domu a bazénu na území České republiky s objednáním do data určeného na poukazu. Právě nyní si tedy můžete svůj sen o bydlení splnit mnohem snadněji. Využijte Poukaz na dům a v brzké době se budete těšit z vysněného domu i s bazénem.

Mnoho štěstí a životní spokojenosti v novém rodinném domě Vám přeje tým „Poukazu na dům“.

Reklama
Rodinný dům s bazénem pod stromeček
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku