Nerez komín, eletrika

Autor: Honégříci (25 příspěvků)
Kategorie: Rozvody elektřiny
19. 2. 2012
2 komentáře
Nerez komín, eletrika
Příspěvek stavebníka
ČERVEN 2011 – Jak se stále všude zmiňuji o našich neustálých změnách.. motto „Člověk míní, život mění..“ nás vystihuje naprosto přesně! Mezi další změny patří systém vytápění, původně elektrokotel, po shlédnutí opětného zdražení eletriky změna.. nyní kotel na tuhá paliva :-)

Po rozhodnutí o změně nás čekal výběr dalšího neplánovaného komína, jeho umístění a cena. Po mnohých debatách, srovnávání a rad druhých, jsme se rozhodli pro nerez komín, který byl umístěn podél vnější garážové zdi.

Vnitřní umístění nebylo pro nás vhodné, museli bychom udělat díru do betonového stropu, ve kterém je fakt dost železa, no a museli bychom řezat jak do střechy garáže, tak do střechy domečku a ke všemu to vycházelo do krokve, takže možností jsme moc neměli.. Myslím si, že jsme zvolili dobře, líbí se nám to a komín drží i při orkánu, takže jsme spokojení.

Nerez komín Schiedel ICS50 (výška 9m, průměr 18cm).... 32 tis Kč  po slevě (sleva 20 tis Kč) Revize komína …. 800 Kč

Reklama

Dále jsme začali řešit eletriku, na kterou jsme si sehnali jednoho známého eletrikáře, i když je manžel vyučený eletrikář, nechtěl se do toho pouštět sám, jelikož se elektrikařině aktivně nevěnuje a nezná aktuální normy a požadavky a chtěli jsme rovnou i udělat revizi. Eletrika se dělá postupně, dle toho, co je právě třeba.. :-)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honégříci
Honégříci (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama