Založení 1.řady cihel

Autor: Honégříci (25 příspěvků)
20. 10. 2010
0 komentářů
Založení 1.řady cihel
Příspěvek stavebníka
Květen 2010 - Jelikož jsme zakoupili veškeré zdivo na domeček najednou od firmy Wienerberger, tak jsme dostali k tomu zdarma službu založení první řady od jejich profesionálního pracovníka, což je báječná služba vzhledem k jejich technickému vybavení a přesnosti.

Tento jejich zaměstnanec byl opravdu profesionální a hlavně trpělivý vůči našemu časovému zpoždění. Věnoval se nám, radil a dělal věci nad rámec služby zákazníkovi. Pro jeho ochotu a vstřícné jednání jsme jeho služeb využili i později..

Další den jsme si s Davidem dali tu práci, abychom přeměřili rohy domečku a ujistili se, že vše sedí a nejsou žádné velké centimetrové odchylky. My jsme bohužel neměli čas to udělat před založením 1.řady cihel, všude byly palety cihel, dodělávala se izolace, nestíhalo se, takže jsme se spoléhali na lavičky od našeho geodeta. Tam se bohužel také zjistilo, že lavičky byli hnuté od bagristy a možná i od firmy na zákl. desku!!! Takže nám na délku seděl obvod domečku i jakž takž garáž (na garáži byla odchylka cca 5 cm), jenže nejhorší jsme zjistili nakonec!

Po naměření úhlopříček na domečku jsme mysleli, že máme vidiny! Místo abychom měli domeček jako čtverec, tak nám tam vznikl kosočtverec!!!!!!

Reklama

Davida jsem málem vezla do blázince! Chytal se za hlavu a ptal se, proč proč... ??? Takže nám nezbylo nic jiného, než celodenní práci toho zaměstnance firmy předělat. Museli jsme posunout cihly tak, aby jsme konečně získali pravé rohy. Nebyla to nijak zvlášť těžká práce, ale byla zbytečně navíc!

Takže shrnuto - platí všeobecné pravidlo - když něco chceš pořádně, udělej si to sám!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honégříci
Honégříci (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama