Příčky

Autor: Miloslav (43 příspěvků)
8. 2. 2009
0 komentářů
Příčky
Příspěvek stavebníka
25.3.2008 - Jelikož počasí přeje, udělal jsem v přízemí příčky: Cihly jsem měl 11,5 cm široké. Protože jsem měl již v obvodových a nosných zdích příčky ob šár zazděné, nemusel jsem ani moc vyměřovat. Pro dveře jsem vynechával 90 cm– budou skoro všude 80cm dveře.

Protože chci obložkové zárubně, musel jsem k šířce dveří přičíst ještě 4 cm na každou stranu a výšku jsem uělal 217 cm od hrubé podlahy. Jako překlady jsem použil "L" profil 40/40/5. Mezi obývákem a kuchyní jsem zhotovil oblouk a vynechal díru pro vestavné akvárium– viz. fotky a udělal "základ" na barový pult. Mezitím jsem si nechal dělat projekt na schodiště a pokračuji ve stavbě příček v podkroví.

Příčky nahoře jsem udělal stejným způsobem jako dole, pouze jsem použil příčky 8,5cm. Na čistou podlahu jsem přičítal 9 cm dle projektu. Rovnou jsem také obezdil pozednice z vnitřní strany obvodovými cihlami, které jsem řezal na polovinu (resp. 20 cm). Pak jsem podle dohody s instalatérem a elektrikářem vyřezal drážky pro vodu, plyn, odpad, elektriku a kabelovku.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Miloslav
Miloslav (43 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací