Zaměření a montáž sítí proti hmyzu

Autor: ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
4. 9. 2019
0 komentářů
Redakční článek
Aby bylo možné otevírat okna také v průběhu léta a současně si večer svítit, objednali jsme si do oken sítě proti hmyzu. Říkáte si, že stavíme pasivní dům a nesmíme v něm tudíž okna otevírat, opak je pravdou. I v pasivu můžeme větrat jako v jakémkoliv jiném domě.

Následující článek vám přiblíží, jak jsme okna pro sítě zaměřovali, kde jsme je objednali a jak proběhla samotná montáž.

Zaměření oken

Pro měření si okno, do kterého budeme síť proti hmyzu instalovat, otevřeme a změříme šířku a výšku otvoru. Měření provádíme na obou krajích a vždy také uprostřed rámu.  Pokud se bude naměřená hodnota na krajích nebo uprostřed rámu lišit, poznamenáme si vždy nejmenší naměřený rozměr. Poslední údaj, který musíme vědět při objednávce sítí proti hmyzu, je hloubka otočných držáků.

Zaměření a montáž sítí proti hmyzu
Reklama

Hloubku měříme od venkovního okraje rámu, o který bude opřena síť, po konec gumového těsnění. 

Objednání online

Sítě proti hmyzu jsme objednávali na webu www.labona.cz. A to z důvodu kladné předešlé zkušenosti. Na webových stránkách společnosti zvolíte požadovaný typ sítí a zadátě naměřené hodnoty, barvu rámu a síťoviny.

Zaměření a montáž sítí proti hmyzu
Reklama

Dodání za pár dní a snadná montáž

Sítě proti hmyzu nám přišli za 8 dní. Velmi praktické bylo, že sítě přišli smontované, takže stačilo zásilku rozbalit a sítě do okna namontovat, což trvalo jen pár minut Síť se při montáži pouze vloží do rámu okna a upevní pomocí otočných držáků.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
ŽIVĚ 1
ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama