Technologie výroby plastových oken Stavona šetří přírodu a nedovoluje dělat chyby

Autor: Stavona (2 příspěvky)
2. 2. 2016
0 komentářů
Technologie výroby plastových oken Stavona šetří přírodu a nedovoluje dělat chyby
Komerční
Výroba plastových oken od společnosti Stavona podléhá přísným požadavkům na přesnost, kvalitu materiálu a úsporu. Moderní prostory jsou vybaveny špičkovými stroji na automatickou výrobu pro plastová okna vynikající přesností na +-0,5 mm.

Jeden z předních výrobců plastových oken v ČR

Kvalitou plastových oken, ať už se jedná o samotné produkty, nebo montáž plastových oken, se společnost Stavona, spol. s r.o. řadí mezi přední výrobce na našem trhu. Tomuto postavení předcházelo více než 25 let zkušeností, díky kterým se v současné době může firma pyšnit ročním obratem 150 milionů korun. Okna Stavona jsou vyrobena certifikovanými systémy řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 14001 a nesou značku Garance a kvality. Plastová okna jsou oblíbena jak koncovými uživateli, tak i stavebními firmami, kterým pro svou dlouhou životnost, odolnost, bezproblémový servis a špičkové parametry ušetří čas i peníze. 

Technologie výroby plastových oken Stavona šetří přírodu a nedovoluje dělat chyby

 

Výroba plastových oken Stavona podléhá přísným podmínkám

Technologie výroby plastových oken Stavona patří k absolutní špičce. O výrobu se starají moderní stroje, jako je např. unikátní šestihlavá svářečka, která dokáže vyhodnotit správnost vložených profilů a případný omyl odhalit okamžitě. Automatizace výrobního procesu tak nedovoluje dělat chyby a je také maximálně hospodárná. Zbytky z optimalizovaného nářezu profilů jsou totiž počítačem evidovány a při nejbližší příležitosti plně využity pro co nejmenší množství odpadu.

 

Počítačem řízený proces výroby zabezpečí okna s přesností na +-0,5mm!

 

Kvalitní plastová okna vyžadují i odbornou montáž

I plastová okna prvotřídní jakosti nebudou dokonale plnit svou funkci, pokud nebudou odborně nainstalována. Stavona, spol. s r.o. je nejen výrobcem kvalitních plastových oken s profily třídy A o tloušťce 3 mm, ale disponuje také profesionálními techniky pro přesnou a kvalitní montáž u zákazníka. Spolehlivý a rychlý servis zajišťuje tzv. rodný list výrobku, štítek, který se nachází v rámu plastového okna. Jde o identifikaci konkrétního kusu pro jeho následný bezproblémový servis nebo objednání příslušenství (sítě, žaluzie atd.) bez nutnosti opětovného zaměření okna technikem.

Plastová okna vynikající přesností výroby na +-0,5 mm

Přesné okno + profi montáž = minimální údržba 

Každé okno je vystaveno mechanickému zatížení, ať už vlastním používáním nebo působením povětrnostních vlivů (vítr, déšť apod.). Je-li konstrukce okna podceněna nebo jeho montáž nepřesná a nekvalitní, může časem dojít k trvalé změně tvaru okna, a tím i ztrátě těsnosti a funkčnosti. Ruku v ruce s těmito změnami jdou další náklady na opakované seřizování plastového okna, zbytečný únik tepla, případně i výměna plastového okna za nové nebo zásah do konstrukce stavby. 

Plastová okna Stavona s profily třídy A tloušťky 3 mm

Je jasné, že investice do kvalitních oken Stavona se skutečně vyplatí, neboť výše zmiňovaná přesnost výroby a odborná montáž vám může ve výsledku uspořit nemalé peníze

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Stavona (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací