Nové dveře v novém roce

Autor: SAPELI (2 příspěvky)
8. 2. 2016
0 komentářů
Nové dveře v novém roce
Příspěvek stavebníka
Nový rok se často nese ve znamení změn. A proč tedy nedopřát jednu i vaší domácnosti? Největší a nejstarší výrobce dveří a zárubní v ČR společnost SAPELI vychází svým zákazníkům vstříc a přináší akci, která ještě více usnadní rozhodnutí, zda rekonstruovat. 

Přináší totiž novoroční akci se slevou 12 % a široká nabídka přírodních i umělých materiálů dostupných ve všech možných odstínech umocňuje výběr z 20 modelových řad.

Navíc dostanete na dveře SAPELI  5letou záruku. Společnost SAPELI je na českém trhu již více než dvacet let a během té doby dodala do českých domácností více než 3 miliony dveří. „Každý rok přicházíme na trh s top novinkami, které odpovídají světovým trendům v bytovém designu. Dlouhodobě se snažíme naslouchat svým zákazníkům, proto jsme pro ně na nový rok přichystali speciální akci, která jim usnadní každou změnu domácího interiéru,“ vysvětluje zástupce společnosti Dušan Vrtal. 

V nabídce SAPELI naleznete 20 modelových řad a stovky přírodních i umělých povrchů, se kterými vytvoříte více než 10.000 kombinací. Výběr tak máte opravdu široký.

Model: MERA 44 dvoukřídlé, povrch: CPL jasan bílý struktur, zdroj:SAPELISleva se vztahuje na celý sortiment výrobků SAPELI, včetně jejich provedení za příplatek a doplňky. Výjimkou jsou výrobky kategorie Praktik. Podmínkou uplatnění slevy je zakoupení kompletu dveří a zárubní v termínu od 4. 1. do 29. 2. 2016. Akce se nevztahuje na cenu montáže.

Záruka na 5 let Pokud si u vašeho prodejce dveří SAPELI objednáte komplet dveří, zárubní a odpovídajícího příslušenství, získáváte při splnění podmínek záruku na 5 let. Nejpozději do konce standardní 2leté záruční lhůty je nutné si sjednat servisní prohlídku u odborného servisu, který provede kontrolu a údržbu vašich dveří a vy tak získáte 3 roky záruky navíc.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací