Okna a dveře

Autor: Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
12. 12. 2015
5 komentářů
Okna a dveře
Příspěvek stavebníka
Poslední mise letošního roku splněna!! Opravdu jsme nevěřili, když jsme v půlce května začínali dělat desku, že do zimy stihneme dát baráček zazimovat. Ale zvládli jsme to, ted si v klídku užívat Vánoce a po Novém roce pokračujeme.

Ale zpět k oknům. Ty jsme vybírali hodně dlouho. Posílali jsem asi 20 meilů, až nám nakonec vyšla jedna firma a to PKS ze Žďáru nad Sázavou. Zvítězila taktika poměru cena x kvalita a nakonec ještě to jsou česká okna. Když jsme začínali jednat vše šlo, jak po másle. Pán manažer byl skvělý, na vše mi odpověděl, sešel se s náma. Pak jsme ještě osobně zajeli do Žďáru se na vše podívat, což doporučuji.

Vybrali jsme barvu - anthracit grau, vzor vchodových dveří, prohlédli jsme si "šoupačky", které jsme chtěli místo jednech francouzských dveří. Tam taktéž paní byla velmi přijemná, poradila s barvou nebo typem. Akorát jediné co bylo mínus, že tato návštěva a všechny poznámky, které si do naší smlouvy paní psala, se dál nikomu nedostali. Tudíž jsme museli informace znova všem říkat. Ale zaměření proběhlo též v pořádku, vše se správně naměřilo.

Pánové nám spočítali i přesnou výšku, kterou máme přizdít u vchodových a francouzských dveří. A samotná montáž, která proběhla 19. 11. 2015, byla raz dva hotová. Ale stala se nám jedna kuriózní chyba ve výrobě.

U vchodových dveří jsme si vymysleli, že chceme madlo. Ovšem ve výrobě asi někdo málo přemýšlel a do rámu z venku nám vyvrtali, jak díry na madlo, tak i na kliku a naopak zevnitř, kde měla být klika, tak tam žádnou díru nepředvrtali. Takže ještě čekáme, na výměnu rámu. :-)

Ale zatím jsme jinak se vším spokojeni, uvidíme až si okna sednou, ale zdá se, že vše bude v pořádku. Ještě teda sloupávání ochraných fólii byla pěkná fuška, lepí to opravdu poctivě všude po okně, že nám to zabralo celé odpoledne je sundat. :-D

Náklady

Název položkyCena
Okna + dveře PKS
111 700 Kč
Celkem111 700 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Myšáčik a Pájinka
Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací