Okna a dveře

Autor: Žaneta a Jirka (35 příspěvků)
8. 7. 2015
5 komentářů
Okna a dveře
Příspěvek stavebníka
24.10.2014 - Hurá, konečně nám po 10ti týdnech dorazila okna. Termín dodání měl být jen 8 týdnů, ale pokazila se výrobní linka L. A to jsem se na ně tak těšila :-). Alespoň nám pořádně vyschly sádrové omítky, které jsme riskli před montáží oken.

Původně jsme měli mít plastová okna – trojsklo, hlavně kvůli ceně. Ale během čekání na hypotéku jsme začali uvažovat o tom, že přece jenom trošku peněz přidáme a pořídíme si dřevěná okna, která jsme od začátku chtěli. A navíc ta představa, že budu po zbytek svého života koukat na plastová okna (bílá nebo v dekoru) místo vysněných dřevěných, byla hrozná. Ze třech nabídek na dřevěná okna jsme nakonec vybrali Vekru, u které se kamarád přimluvil za větší slevu :-).

Okna mají plastový rámeček, inovovanou okapničku a je to trojsklo. Dřevo je z borovice, barevný odstín kaštan tmavý. Vstupní dveře jsou také trojsklo. Ty jsme vybírali na 3x. Poprvé jsem zadala celé prosklené, ty přítel nechtěl. Druhé si vybral on, byly až moc přeplácané-kazetové. A tak jsme nakonec skončili u prosklených dveří s jednoduchým rozdělením na 4 obdélníky- viz foto.

Dveře i terasové dveře mají hliníkový práh. Všude jsou namontované parotěsné i paropropustné pásky. Celkem máme 9 oken, 1 x vchodové a terasové dveře.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Žaneta a Jirka
Žaneta a Jirka (35 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama