Okna,dveře pasiv + garážová vrata

Autor: Kuba a Lucka (13 příspěvků)
1. 4. 2015
1 komentář
Okna,dveře pasiv + garážová vrata
Příspěvek stavebníka
Už během dokončování krovu (leden 2015), jsme se rozhodli předem poptat okna a dveře. Plán byl dvojsklo (kvůli váze). Nakonec vše skončilo úplně jinak, a na baráku jsou osmikomorové Pasivy s trojsklem a trojitým těsněním.

Poptávku jsme dali na internet, během pár dní se nám ozvalo opravdu spousty firem. Nakonec jsme se, ale rozhodli pro OKNA.EU. Úplně perfektní jednání a zkušenosti mluvili za své, i přes komerční pomluvy jiných firem, jsme měli jasno.

Nakonec z plánovaného obyčejného profilu jsme se dostali až ke zmiňovanému Pasivu, tedy tomu nejlepšímu, co firma v plastu nabízí. Po dlouhých diskuzích jsme nakonec vybrali dekor: ořech (uvnitř bílé) místo antracitu a musím říct, že nelitujeme. Na antracitu je vidět úplně vše, kde jaký prach z venku a hlavně černá garažová vrata na jih, taky nebyl náš šálek. Jen vchodové dveře jsou v dekoru ořech z obou stran.

Okna jsme objednali 5.2. a na konci měsíce volal pán, že okna a dveře jsou hotová, že může přijet montovat hned 6.3.2015, takovou rychlost jsme naprosto nečekali, takže jsme ještě narychlo doobjednávali vrata od Hormanna, aby se celý barák uzavřel.

Reklama

Vrata, náš rozměr, měli naskladněný do týdne, takže 11.3.2015 byla i vrata. Jelikož jsme počítali s tím, že okna přijedou cca za 6 týdnů, které mají ve smlouvě, tak okna byla namontována dříve, než jsme stihli položit tašky. Vzhledem k plánovanému zateplení se okna nechali dát 3 cm od venkovní hrany zdi.

Úžasný pocit dostat klíče od vchodových dveří a poprvé za sebou zamknout.

Náklady

Název položkyCena
Dveře do kotelny
8 800 Kč
Okna+dveře i s montáží
134 851 Kč
Vrata Hormann (3000x2100)
27 000 Kč
Celkem170 651 Kč
Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Kuba a Lucka
Kuba a Lucka (13 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací