Chystáte se na rekonstrukci bydlení? Máme pro Vás rady jak na to …

Autor: Korado (8 příspěvků)
30. 10. 2014
0 komentářů
Chystáte se na rekonstrukci bydlení? Máme pro Vás rady jak na to …
Příspěvek stavebníka
Vzpomenete si někdy na běžný obrázek z Vašeho mládí, tedy nevzhledné unifikované radiátory neurčité barvy a vzhledu? Výměnou topení můžete dnes ovlivnit vzhled celé místnosti a funkce půjde ruku v ruce s elegancí.

Johann Wolfgang Goethe řekl: „Omyl je přijatelný v mládí. Nesmíme si ho však zavléci do stáří.“ Tato myšlenka se docela dobře hodí i na naše vnímání radiátorů. Mnozí z Vás si jistě pamatují ze svého dětství na místnosti s radiátory unifikovaného vzhledu a neurčitě barvy, obklopenými trubkami a stoupačkami, které vedly kolem oken a které mnoho maminek umně zakrývalo závěsy a záclonami. Jako mnoho jiných věcí z našeho dětství, i vzhled a způsob umístění nových radiátorů už dávno neodpovídá představě, kterou si pamatujeme z let minulých.

Estetika při zachování dokonalého vzhledu – dalo by se říci při pohledu na nabídku nových moderních radiátorů. S takovými dnes na trhu boduje i náš největší výrobce radiátorů, společnost KORADO z České Třebové. Hlavním úkolem radiátoru je samozřejmě v první řadě zajistit tepelnou pohodu prostředí, ale dnes už není třeba rezignovat na design. Samozřejmostí je možnost výběru deskového radiátoru podle rozličných technických požadavků, tedy vybrat si z hlediska jeho tepelného výkonu, délky, výšky nebo hloubky.

Moderní radiátory této značky můžete využít také jako dekorační prvek s dodatečným využitím jak v soukromé, tak v podnikatelské oblasti: např. v koupelně jako sušák ručníků, jako atraktivní prostorový dělící prvek nebo při umístění v chodbě jako věšák s integrovaným zrcadlem.  

Chystáte se na rekonstrukci bydlení? Máme pro Vás rady jak na to …
Reklama

Kromě radosti z kousku krásy kolem sebe však potěšíte i racionální část svého já. Ve srovnání s článkovými radiátory jsou nové deskové radiátory KORADO v průměru 2,7x lehčí a jejich 3x menší vodní objem podporuje rychlou, dynamickou reakci na regulační zásahy v otopné soustavě. Navíc mají univerzální použití – lze je instalovat v otopných soustavách s libovolným zdrojem tepla, včetně nízkoteplotních (kondenzační kotle, tepelná čerpadla). Deskové radiátory mají výrazný podíl sálavé složky tepla, známé například z kachlových kamen, což je žádaným přínosem pro efektivní zajištění tepelné pohody v místnosti. Proti korozi je vnější ocelový povrch deskového radiátoru dokonale chráněn základním KTL lakem, finální vrstva je nanášena ve výrobním závodě v barevném odstínu podle přání zákazníka. Samozřejmostí je vysoká jakost a nadstandardní záruční doba 10 let.

Moderní doba přináší svá pozitiva i negativa. Použití radiátorů a otopných těles je naštěstí jednou z těch oblastí, kde převažují pozitiva. Více informací o širokém sortimentu výrobků pro topení a chlazení interiéru najdete na www.korado.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Korado (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama