Obložky a podlahy

Autor: Josef a Gábina (16 příspěvků)
12. 3. 2012
0 komentářů
Obložky a podlahy
Příspěvek stavebníka
Obložky - Obložky jsme zadali v doporučené firmě v Zaječí. Poprvé dojel majitel firmy k nám na stavbu a vše si poměřil.V podkroví byly otvory pro dveře vyšší, tak nám doporučil je snížit. Asi by byly dveře potom dražší, jelikož by se jednalo o atyp.A tak jsme je snížili.

Podruhé jsme se setkali ve firmě ,abychom vše vybrali a doladili.Dveře jsou od SAPELLI. Původně jsme byli rozhodnutí vybrat  obložky i dveře v olši, ale když jsme ji viděli ve skutečnosti, tak nás moc nezaujala. Jelikož jsme nechtěli světlé, ale ani příliš tmavé dveře, tak jsme hledali něco mezitím.A tak jsme šli do méně známé novinky barvy TEAK…….a po namontování to vypadá opravdu dobře. Kliky jsme vybrali stříbrné a do pokojů jsme nechali udělat sklo. Dveře byly hotové za měsíc a během tří hodin je měla firma namontované. Cena byla též přijatelná,protože zrovna probíhala akce, že střední třída Sapelli je za cenu nižší třídy.

7 dveří + obložky -  43 000,-kč Podlahy Jak jsem se zmiňovala v minulém článku Obklady a dlažby, tak v chodbách,  v kuchyni a v obývacím pokoji jsme dali dlažbu (hlavně  z důvodu krbu v obývacím pokoji). A teď jsme měli vyřešit dva dětské pokoje, pracovnu a ložnici. Jelikož teď na bytě máme plovoucí podlahu, tak do té jsem moc jít nechtěla, protože na údržbu moc praktická není.

Také máme všude podlahové topení a plovoucí podlaha je na propustnost tepla ta  nejhorší. A tak jsme zvolili do dětských pokojů  vinylovou podlahu a do ložnice a pracovny linoleum.Vše v imitaci dřeva. Pokládku udělala firma, u které jsme vše objednali. Firma nám opět byla doporučena a my ji s klidným srdcem zase doporučujeme  dál.        KB komplet servis,s.r.o, Trtílkova 10 , Brno

Reklama

Náklady

Název položkyCena
7 dveří + obložky
43 000 Kč
Celkem43 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Josef a Gábina
Josef a Gábina (16 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací