Okna, dveře a celkový rozpis cen

Autor: Redakce (77 příspěvků)
24. 8. 2011
1 komentář
Okna, dveře a celkový rozpis cen
Příspěvek stavebníka
Tak jsme se konečně dočkali, i přesto, že jsme si firmu prověřili, měla kladné reference atd.…. Jsme byly nervózní, jelikož dnes firmy na okna krachují jedna za druhou.

Dva pánové s okny dorazili asi cca kolem 9 hod ráno, od 8 hod ráno již byli na stavbě pánové z firmy Barnet na střechu, dělali nám i krov a laťování a byli jsme MAX spokojeni tak jsme se rozhodli, že s nimi půjdeme i do další etapy.

Hned po příjezdu oken a dveří jsme si uvědomili, že jsme zapomněli do oken nalepit polystyrény (dostali jsme je již naměřené od HELUZU k cihlám).tak jsme narychlo rozmíchali lepidlo a do 20 min to bylo ve všech otvorech na okna i dveře nalepené.

Pánové mezi tím sundali okna z vozíku a připravili si je do pokojů, samotná instalace jim trvala do 13:30 jen klika do dveří nepasovala tak nám jí pošlou dnes poštou.

Reklama

Takže jsme poprvé dnes zamkli (mimochodem manžel beze mě vybral vchodové dveře, naštěstí vybral dobře). Za dva dny máme hotovou střechu a tak budeme kopat dva vsaky a díru na žumpu, ta nám dorazí příští týden, tak pokud to takhle půjde dál, Letos se snad budeme stěhovat. 

Začátek stavby (od skrývky ornice) po dnešní etapu: 16.03.2011 (5 měsíců a 10 dnů)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací