Montáž sadrokartonových stropů

Autor: Víťa a Káťa (15 příspěvků)
Kategorie: Sádrokartony
8. 1. 2011
0 komentářů
Montáž sadrokartonových stropů
Příspěvek stavebníka
Jelikož nám počasí přeje a vypadá to,že do konce roku bude ještě pěkné počasí, pustili jsem se do sádrokartonových stropů.

Jelikož chceme mít snížené stropy i v přízemí, nechali  jsme si sádrokartóny udělat i tam. První  fáze byla izolace střechy  vatou tloušťky 150mm.Vatu jsme vkládali  mezi krokve a uchytili povázkami. Vyplnili jsme i půdní prostor, aby nevznikaly tepelné rozdíly mezi půdou a I.NP. V projektu jsem měl pouze izolaci nad sádrošema, což se mi nějak nezdálo. Mezi půdou a I.NP. jsem pak použili vatu tloušťky 50mm.

Kamarád mi dal kontakt na jednu polskou firmu,které jsem toto dílo nechal provést. Rozhodla cena a to 110zl/m2 (660Kč/m2)včetně materiálu. Samozřejmě jsem si zkontroloval jejich práci u jiných zákazníků a bylo rozhodnuto. Práce jim šla od ruky. Konstrukce, parozábranu, sádrokartony měli hotové za 10dní včetně vybroušení. Vše se brousilo na 2x.V kuchyni a v koupelnách jsem si nechal namontovat zelené sádrokartonové desky odolné proti vlhkosti a v chodbičce  v I.NP jsme namontovali rozkládací schůdky na půdu.

A hurá na omítky

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Víťa a Káťa
Víťa a Káťa (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama