Okna

Autor: David a Evik (15 příspěvků)
26. 12. 2010
0 komentářů
Okna
Příspěvek stavebníka
Oslovil jsem několik firem z okolí s poptávkou plastových oken s trojsklem, uvnitř bílých, venku ořech.

Vcelku zajímavé ceny, ale pak jsem dostal v práci dárkový poukaz do VEKRA okna. Pracuju pro firmu, která dodává, mimo jiné, sklo pro výrobu plastových oken i pro ně a tak sleva byla úžasná. Zaplatil jsem za 12 vcelku velkých oken a jedny super vchodové dveře v nejvyšší kvalitě VEKRA pouze 113 tis. Kč. včetně montáže.

Termín montáže mi stanovili na 14.12.2010 a tak jsem se těšil, že bude dům do vánoc tzv. uzavřený a budu moci pokračovat v další práci. Původně měli přijet v 9h, pak to posunuli na 10h, okna dorazila v 11h a než se ale začalo, bylo 12,30h. Bylo mi jasné, že ve dvou to nemůžou do tmy stihnout  a tak jsem dopředu natáhnul od sousedů prodlužovák na lampu. Skončili jsme ve 20,30h a namontovat kliky a seřídit to dorazili druhý den.

V podkroví jsme zvolili kyvná střešní okna VELUX  a jedno malé výstupní okno ke komínu, dodávka a montáž proběhly během pokládky střešní krytiny v listopadu.

Reklama

No a teď o vánočních svátcích zatopím v provizorně nainstalovaných kamnech a budu dozdívat příčky a dodělávat drobné resty, které mi mrazy nedovolily dotáhnout do konce.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
David a Evik
David a Evik (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací