Koupelna a ostatní

Autor: Miloslav (43 příspěvků)
Kategorie: Koupelna a WC
8. 2. 2009
0 komentářů
Koupelna a ostatní
Příspěvek stavebníka
20.10.2008 - Nejdříve jsem myslel, že do koupelny osadím vanu a sprchovou vaničku a až pak dodělám obklady. Jelikož ale vana je do spádu a obklad by se pak podle ní špatně vyřezával, udělal jsem nejprve po celé koupelně obklady, pak jsem naštukoval kousek od obkladů ke stropu a strop, vyspároval obklady a až pak jsem osadil vanu a vaničku pro sprchový kout.

Obkladů jsem se nejdříve trošku bál a zpočátku to ani moc pěkně nevypadalo, ale když jsem je pak vyspároval bílou spárovací hmotou, všechny nerovnosti se ztratily. Vanu jsem obezdil z 5 cm Ytongu a obklad nalepil přímo na něj. Nařezat Ytong, aby pak vycházel přesně na dlaždice a pak kolem vany a sprchové vaničky řezat dlažbu a obklady do oblouku není žádná sranda– strávil jsem na tom celý týden. Nakonec jsem udělal dlažbu.

Jelikož instalatérovi trvalo asi 14 dní než si našel čas usadit a připojit vanu, uklidil jsem mezitím kolem stavby, nainstaloval krbová kamna a udělal sokl v obýváku– dlaždice co mi zbyly jsem nařezal na 6cm pásky a nahoru vložil lištu (viz. fota).

Mezitím mi elektrikář udělal elektriku na čisto a osadili mi plynoměr (na faktury ještě čekám). No a jelikož už hlásí mrazy, spustili jsme dnes poprvé kotel.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Miloslav
Miloslav (43 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací