Likvidace nepotřebného a starého vybavení

Autor: Honza (8 příspěvků)
8. 4. 2015
3 komentáře
Likvidace nepotřebného a starého vybavení
Příspěvek stavebníka
Během vyklízení jsem samozřejmě rovnou likvidoval staré nepotřebné vybavení. Většina nábytku a dalšího vybavení byla stejně zralá k likvidaci. Začalo se starým záchodem, který byl tak hnusný, že takhle hnusný záchod jsem ještě neviděl. Byl z litiny, která už z větší části litinou nebyla.

Ihned po likvidaci jsem objednal nový záchod a s tátou jsme jej nainstalovali na místo původního, protože bez záchodu by to nešlo :-) Splachování se zatím řeší kýblem, protože v domě není přivedena voda (pouze do jednoho kohoutku starým čerpadýlkem ve studni).

Pak přišla na řadu samotná likvidace starého nábytku. Likvidovala se stará postel prožraná od červotočů, několik starých dveří co jsem nalezl na půdě, noční stolky a dále starý nábytek z kuchyně. Na fotkách možná některé kusy nábytku nevypadají nijak hrozně, ale téměř se v ruce rozpadaly. Jediné co jsem si nechal, byly dvě velké skříně typu almara. Obě jsem rozebral, jednu jsme znovu složili na půdě a slouží jako útočiště pro monterky, druhá je zatím rozebraná v rohu, aby nepřekážela.

Zároveň šly pryč i staré spotřebiče. V domku bylo několik lednic a mrazáků, starý sporák, stará kamna atd., to všechno šlo také pryč stejně jako zhruba desítka starých televizí nalezených různě po domě.

Reklama

Všechno staré vybavení skončilo ve sběrných kontejnerech, které město zdarma dvakrát ročně přistavuje. Na podlahách byly také všude možně rozloženy staré koberce a lina, která byla už zpuchřelá a plesnivá, ty také skončily v kontejnerech. Příště o likvidaci koupelny a rozvodech vody.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama