Vrhli jste se na rekonstrukci a ušetřili balík? Inspirujte ostatní!

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
17. 2. 2015
0 komentářů
Vrhli jste se na rekonstrukci a ušetřili balík? Inspirujte ostatní!
Příspěvek stavebníka
V roce 2015 dostávají konečně možnost podělit se o své příběhy také stavebníci, kteří se rozhodli vrhnout se do rekonstrukce staršího domu či bytu.

Svůj byt už před pár lety svépomocí zrekonstruoval Otakar, který plánoval do rekonstrukce vrazit 100.000 Kč, což se ne úplně povedlo. Výsledkem jeho snažení je krásně zrekonstruovaný byt přesně dle jeho představ.

Ota je ajťák a přesto se do rekonstrukce bytu svépomocí vrhnul doslova po hlavě. Nejprve bylo nutné koupený byt vyklidit, nechat zpracovat statický posudek a následně se pustit do vyrovnání podlah, stavby příček a instalací dveřních pouzder.

Vrhli jste se na rekonstrukci a ušetřili balík? Inspirujte ostatní!
Reklama

Při rekonstrukci se v bytě vystřídali také řemeslníci a konkrétně se zedníkem, kterého si Ota domluvil na výpomoc, nebylo jednoduché pořízení „Domluvil jsem si totiž na výpomoc místního zedníka, po domluvě s ním jsem si vzal 14 dní dovolené, ale nepřišel v pondělí, v úterý, ve středu napsal, že ve čtvrtek v 9 tam 100% bude a ve čtvrtek tam pochopitelně nebyl.“ popisuje Ota.

Celý příběh rekonstrukce Otakarova bytu najdete popsaný na stránce http://www.svepomoci.cz/stavebnici/otakar-1.html

Také jste rekonstruovali svůj byt svépomocí? Inspirujte ostatní.

Vytvořte si účet na stránce http://www.svepomoci.cz/registrace.html a ukažte dalším stavebníkům, že rekonstrukci svépomocí lze zvládnout.

Reklama

Podělte se o svůj příběh a zkušenosti. Narazili jste při rekonstrukci na nějaké překážky? Máte tip na řemeslníka, který odvedl skvělou práci? Podělte se s ostatními.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací