Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace

Autor: THIRD SOLUTION (1 příspěvek)
13. 4. 2021
1 komentář
Komerční
Jak to? Protože životnost produktů SuperFOIL je delší než padesát let. Univerzální použitelnost této izolace, její účinnost i jednoduchá montáž z ní dělají skvělého pomocníka při stavbě, rekonstrukci a úpravách střech, stěn a podlah.

Víte, že pro použití izolace SuperFOIL existuje nejméně dvanáct dobrých důvodů?

  1. Instalaci SuperFOIL izolace zvládne každý

Snadnou a rychlou instalaci zvládne každý alespoň průměrně šikovný člověk. SuperFOIL lze aplikovat samostatně, ale i v kombinaci s klasickými izolacemi.

Nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí nůžky, sponkovačka a lepicí páska SF.

  1. SuperFOIL v létě chladí, v zimě hřeje

Brání prostupu tepla v létě dovnitř budovy a zároveň v zimě izoluje a udržuje stálou vnitřní teplotu. Do prostoru pod střechou projde jen 5 % záření.  

Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace
  1. SuperFOIL předchází tvorbě plísní

Řada paropropustných izolací je řešení 3 v 1, protože poskytuje vysoce účinnou tepelnou izolaci, propouští vlhkost z vašeho domu a zároveň působí jako sálavá bariéra.

Řada SuperFOIL BB je vyrobena z jedné vnější perforované reflexní vrstvy zesílené fólie potažené high-tech nanotechnologií Duplex, druhá vnější vrstva je paropropustná membrána. Vnitřní vrstvy tvoří perforované hliníkové fólie spolu s vysoce výkonnou termoizolační výplní.

Paropropustná izolace pomáhá předcházet tvorbě plísní a vlhkosti tím, že zabraňuje vzniku kondenzace par a tepelných mostů v konstrukci budovy. S vodotěsností třídy W1 je řada BB vhodná pro použití na střechách i zdech.

  1. Izolace SuperFOIL funguje jako zvuková bariéra

SFUF je vysoce výkonná izolace, 6 mm tenká, vícevrstvá. Může se použít na střechu, podlahy a stěny, i když je navržena speciálně pro betonové a anhydritové podlahy.

Díky svému složení lze na SFUF přímo pokládat všechny typy podlahového vytápění. Lze použít přímo pod jakoukoliv podlahovou krytinu nebo do dutých podlah. SFUF také poskytuje zvukovou izolaci (snižuje nárazový hluk až na 22 dB).

  1. Izolace SuperFOIL je protipožární

Řada SuperFOIL FR nabízí stejnou vysoce výkonnou izolaci jako řada parotěsných izolací SuperFOIL, ale má zvýšenou protipožární ochranu, protože dvě vnější vrstvy laminované hliníkové fólie jsou vyztužené skleněnými vlákny.

Všechny produkty certifikované BBA a DIBt prošly přísným testováním, aby bylo zajištěno, že splňují vysoké standardy. Výrobky FR mají dle britských norem BS pro šíření ohně třídu 0 a pro šíření povrchového plamene třídu 1. Řada FR je produkt 3 v 1, který poskytuje vysoce účinnou izolaci, parotěsnou zábranu a sálavou bariéru.

Výrobky FR lze použít na střechy, zdi a podlahy. Jsou vhodné pro nové budovy a rekonstrukce SFNC je nehořlavý produkt s hodnocením reakce na oheň třídy A1 dle ISO 13 501-1. Je vhodná pro použití v komerčních projektech a budovách vyšších než 18 metrů. Poskytuje vynikající tepelnou účinnost, přičemž je plně flexibilní a nehořlavý.

Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace
  1. SuperFOIL lze použít na všechny typy podlah

Izolaci lze použít přímo pod betonový potěr a anhydrit, pod jakoukoliv podlahovou krytinu nebo do dutých podlah. Pomáhá omezit nebo eliminovat problémy s tepelnými mosty zejména v místech, kde je obtížné izolovat tradiční izolací.

Na podlahy uvnitř staveb, do dutých podlah nebo pro vylepšení tepelné izolace podlahy v přízemí domu je možno také použít parotěsnou vícevrstvou izolaci SF19+, SF40 nebo SF60.

Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace
  1. Izolace SuperFOIL má životnost delší než 50 let a je recyklovatelná

SuperFOIL má minimální životnost 50 let a po uplynutí své životnosti je znovu recyklovatelná. Je totiž vyrobena ze 40 % recyklovatelného materiálu.

  1. SuperFOIL šetří prostor

Nikdo nechce, aby jeho projekt potřeboval objemnou a zbytečně tlustou izolací. Více prostoru nejen zvyšuje vaše pohodlí, ale může také pomoci zvýšit hodnotu vaší nemovitosti.

Použitím našich izolací SuperFOIL můžete využít místo, které se ztratí při použití jiných typů izolace. Náš sortiment izolací dává vynikající výkon při malé tloušťce!

  1. SuperFOIL šetří také váš čas

Každý by souhlasil, že jedním z největších výdajů jakéhokoli stavebního projektu je promarněný čas. Nikdo nechce ztratit čas, který by bylo možné využít jinak, a přitom mít projekt dříve dokončený.

Při řezání tradičních typů izolace musíte bojovat s oblaky prachu, které vytvářejí nepořádek. Kromě toho trávíte spoustu času snahou o dokonalou montáž.

Naše produkty SuperFOIL se snadno a rychle instalují. Poskytují okamžité a vynikající výsledky bez zbytečného odpadu a dlouhé a složité instalace.

  1. SuperFOIL šetří i vaše peníze

Každý chce ušetřit i peníze, a přesto získat vysoce kvalitní produkt. To platí mnohem více u staveb, kde malé chyby mohou vést k velké finanční ztrátě.

Většina našich izolací SuperFOIL je produkt 3 v 1, který izoluje, reguluje páry a odráží teplo a chlad v létě i zimě. Nejen že vytvoříte dobře chráněnou a izolovanou stavbu, ale také ušetříte za klimatizaci v létě.

Můžete se spolehnout, že naše řada izolací prošla přísným testováním a je certifikována podle evropských stavebních předpisů.

  1. Izolace SuperFOIL je zdravotně nezávadná

Složení izolace je ze zdravotně nezávadných materiálů, takže nehrozí žádná rizika ani při instalaci, ani při používání.

Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace
  1. SuperFOIL odráží více než 95 % energie

Vysvětlení, proč jsou reflexní tepelné izolace tak účinné, je jednoduché. Pracují totiž přímo s tepelným zářením (sáláním), které ovlivňuje horko nebo chlad v interiérech domů.

SuperFOIL odrazí celkem až 95 % tepla nebo chladu zpět. Instalací fólie máte tepelně zaizolováno.

Tepelná izolace SuperFOIL pro víc než dvě generace

Výhradním dovozcem tohoto anglického produktu je společnost THIRD SOLUTION s.r.o.

Více informací hledejte na adrese www.superfoil.cz, kde najdete nejen podrobné technické informace, ale i veškeré kontakty či možnost poradit se online.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
THIRD SOLUTION (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací